Fegyveresek mészárolták le az embereket egy amerikai bevásárlóközpontban – Sokkoló felvételek

mészárlás fegyveres támadás áldozat bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi El Paso egyik bevásárlóközpontjába egy vagy két fegyveres rontott be és tüzelni kezdett az ott tartózkodó ártatlan emberekre. Rengeteg sérült és halott van.

A hírek szerint legalább 11 embert szállítottak kórházba és a halálos áldozatok száma már a 20-at is meghaladja abban a szörnyű mészárlásban, amelyet feltehetően két fegyveres követett el, amikor berontott egy texasi bevásárlóközpontba és tüzelni kezdett.

Egy szemtanú elmondta, legalább tíz lövést hallott, amikor belépett a boltba és legalább két ember kezében fegyver volt.

A helyszínt ellepték a kommandósok, a bevásárlóközpont dolgozói pedig evakuálták az épületet, a vásárlók feltett kézzel igyekeztek elhagyni a tragédia helyszínét.

A rendőrök vizsgálják, terrorcselekmény történt-e, a CNN információi szerint egy 21 éves férfit őrizetbe is vettek, a kihallgatása jelenleg is tart.

Halálos baleset történt Budapesten, az Üllői útonhttp://www.life.hu/news/20190803-halalos-baleset-tortent-budapesten-az-ulloi-uton-szombat-este.htmlEddig tisztázatlan körülmények között egy motoros és egy teherautó ütközött össze 2019. augusztus 3-án 18 óra 15 perc körül Budapest X. kerületében, az Üllői út 112. szám előtt. A balesetben a motoros meghalt. NewsOrigoA genetikai vizsgálatok igazolták, hogy a múlt héten elrabolt 15 éves román lány maradványait találták meghttp://www.life.hu/news/20190803-a-genetikai-vizsgalatok-igazoltak-hogy-a-mult-heten-elrabolt-15-eves-roman-lany-alexandra-macesanu.htmlBizonyossá vált, hogy nincs életben a múlt héten elrabolt, a gyanú szerint nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves Alexandra Macesanu, miután az igazságügyi orvostani intézet által végzett DNS-vizsgálat kimutatta, hogy az ő elszenesedett csontjait találták meg a gyanúsított házában. Erről tájékoztatta a közvéleményt a nyomozást irányító szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség szombaton kiadott közleményében. News--Ilyen idő várható vasárnap: erre készüljhttp://www.life.hu/news/20190803-ilyen-idojaras-varhato-vasarnap.htmlAlapvetően napos időre kell számítani vasárnap, de az ország egyes részein zápor és zivatar is előfordulhat. News--Újabb bizonyítékok kerültek elő Novozánszki Fanni halálának ügyében: mégis B. László a bűnös?http://www.life.hu/news/20190803-ujabb-bizonyitekok-kerultek-elo-novozanszki-fanni-halalanak-ugyebenmegis-b-laszlo-a-bunos.html2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, akit az ország a ValóVilág műsorában ismerhetett meg. A 24 éves lány holttestét bár nem találták még meg, a rendőrség röviddel az eltűnése után halottnak nyilvánította. Az emberöléssel gyanúsított férfit házi őrizetben tartják, ám újabb bizonyítékok felbukkanása miatt hamarosan bíróság elé áll. News--Harmadával csökkent a műanyag zacskók eladása Angliábanhttp://www.life.hu/news/20190802-harmadaval-csokkent-a-muanyag-zacskok-eladasa-angliaban-felmeres.htmlTavalyhoz képest több mint harmadával csökkent az egyszer használatos műanyag zacskók eladása Anglia nagyobb szupermarketeiben - derült ki a legfrissebb hivatalos adatokból. News--A szülők állítják, gyanús alakok leselkednek a gyerekekre egy budai játszótérenhttp://www.life.hu/news/20190802-a-szulok-allitjak-gyanus-alakok-leselkednek-a-gyerekekre-egy-budai-jatszoteren.htmlA szülők elmondása alapján ismeretlen férfiak leselkednek a gyerekekre az egyik budai játszótér közelében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.