Sebestyén Balázs kifakadt: elvenné a jogosítványt az idősektől, akik veszélyt jelentenek

Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official -
forgalom vezetés Sebestyén Balázs jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy idős házaspár rossz oldalon hajtott fel az M4-es autópályára, és a menetiránnyal szemben indultak el. Sebestyén Balázs szerint szigorúbban kellene venni a jogosítvány megújítását bizonyos kor felett.

Sebestyén Balázs arról beszélgetett a Rádió1 reggeli műsorában Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, hogy egy bizonyos kor felett sokkal szigorúbban kellene ellenőrizni a jogosítvány megújítását. Hiszen rengeteg olyan esetről hallani mostanság, ahol idősek okoztak balesetet, vagy olyan súlyos hibát vétettek, hogy majdnem tragédia lett belőle.

Sebestyén Balázs elvenné a jogosítványt, ha valaki már nem alkalmas a vezetésre. Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official

A napokban megint megtörtént, hogy a szembesávban hajtott fel az M4-es autópályára egy idős házaspár. Két arra járó autós segített nekik, így akadályozták meg a balesetet.
A műsorvezetők beszélgettek egy okmányiroda dolgozójával a téma a kapcsán, aki elmondta, sokszor olyan idős emberek jönnek be jogosítványt megújítani, akik gyakorlatilag alig látnak. Balázs szerint ez nagyon nincs rendben.

"Ezt nagyon szigorúan büntetném, mert legközelebb, megint eltelik egy hónap, megint fölhajt, és megöl valakit. És ha a Te családod, vagy bárkinek a családja megy vele szemben, akkor nem lennénk ilyen megbocsájtóak, ugye? Semmilyen helye nincs az öregnek a forgalomban. Bizonyos kor felett igenis azt kell mondani, hogy ez sajnos véget ért" - vélekedett a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.