A Metallica koncertjén indult be a szülés: sátorban hozta világra gyermekét a rockrajongó

Születés baba szülés Metallica koncert rockkoncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évet vártak arra, hogy élőben lássák kedvenc zenekarukat, de kisbabájuk közbeszólt.

Egy brazil házaspár még 2019-ben vette meg a Metallica koncertjére szóló jegyeket, amelyet eredetileg 2020 áprilisában tartott volna a zenekar. A koronavírus-járvány miatt azonban el kellett halasztaniuk a fellépést és a tervezettnél csak két évvel később, idén májusban pótolták be a koncertet. A nő mindenképp szerette volna élőben is látni kedvenceit, és az sem tartotta vissza, hogy várandós volt második gyermekével.

A kismama a koncert előtt beszélt az orvosával, aki azt mondta, hogy nyugodtan nézze végig a koncertet. A hölgynek az előzenekar fellépése alatt még semmi problémája nem volt, ám amikor megjelent a színpadon a Metallica, beindultak a fájások. Három dal után riasztották az orvosi stábot, de már nem volt idő arra, hogy megvárják a kiérkező mentőket. A helyszíni egészségügyi dolgozók úgy döntöttek, az orvosi sátorban bonyolítják le a szülést.

A vajúdás a koncert végéig tartott és a kismama pont az utolsó szám alatt hozta világra gyermekét, aki a Luan Figuerió nevet kapta. A csodás történetről a Metallica is beszámolt saját közösségi oldalán – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.