Újabb botrány Majka körül: fiatal lányoknak írogat a népszerű rapper

fiatal lány videó csajozás üzenet Majka Majoros Péter botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy újból, ám ezúttal véglegesen feloszlik Majka és Curtis duója, nincs nap, hogy ne jelenne meg valamilyen hír a két ismert rapperről. Az első hetekben Curtis élete, függősége és kapcsolata került a címlapokra, most azonban úgy fest, Majkán a sor.

A népszerű ózdi rapperről meglehetősen furcsa videó kering az interneten. A felvételen egy állítólagos üzenetváltás olvasható, mely a képkockák szerint Majka és egy ismeretlen fiatal lány között zajlott. A zenész megdicsérte a lány alakját, majd beinvitálta őket a koncertre vagy a backstage-be. A privát beszélgetés hitelessége kérdéses, ugyanis hasonló képeket könnyűszerrel lehet szerkeszteni.

Majka állítólag chatelése Forrás: TikTok

A TikTok-ra feltöltött videó azóta már számtalan helyen megjelent, de sem Majka, sem pedig kedvese, Majoros Hajni nem reagált még a pletykákra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.