Így változott Majka és Hajni kapcsolata az esküvő után

Forrás: Origo -
esküvő házasság Majka esküvője párkapcsolat Majoros Hajnalka Majoros Hajni Majoros Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni és Majka már tizenkét éve alkotnak egy párt, egy évvel ezelőtt pedig hivatalosan is összekötötték az életüket.

Nem túlzás azt állítani, hogy a hazai celebvilág egyik legnagyobb esküvője volt Majkáé és Hajnié.Bár a szerelmesek titokban házasodtak össze, rengeteg részlet kiderült a nagy napjukról. A műsorvezető-rapper és szerelme egy vidéki borászatban, 11 év után mondták ki egymásnak a boldogító igent, és az ünnepség három napig tartott.

A nagy nap után Hajni megható sorokkal mondott köszönetet Majkának, és az esküvői fotójuk mellé írt megható szöveget ezekkel a sorokkal zárta:

Joggal merül fel a kérdés, mi minden változott a kapcsolatukban azóta, hogy már férj és feleségként élik az életüket.

"Ennyi év után szerintem két okból házasodik az ember. Az egyik az, amikor úgy érzi a két fél, hogy valami nem működik jól, és ebben látják a megoldást, majd nem sokkal később elválnak.

A másik pedig az, amikor a házassággal egy magasabb szintre szeretnék emelni a kapcsolatukat. Ránk az utóbbi igaz. Mindketten úgy érezzük, megtaláltuk egymásban az igazi társunkat. Számomra így teljes a családunk, a két fiammal, és azzal, hogy Peti hivatalosan a férjem lett.

Mindig is terveztük, hogy összeházasodunk, sőt, már évek óta a feleségének hívott, de számunkra ez így volt kerek, hogy a gyerekeinkkel együtt éltük meg ezt a napot. Nagyon jó élmény volt mindünknek, s azóta úgy érzem, jobban összetartozunk. Oli miatt pedig úgy érezzük, jól jártunk, hogy a járvány miatt halasztottuk az esküvőt, mert így ő is teljesen át tudta érezni az eseményt"

- mondta Hajni a Blikknek.

Forrás: Origo

Majka felesége azt is elárulta, hogy közelgő házassági évfordulójukon pont a törökországi nyaralásukon lesznek, így ott ünnepelnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.