A mesterséges intelligencia megjósolta a III. világháború kezdetét - itt a percre pontos dátum

Alexa Oroszország Orosz-ukrán háború III. világháború jóslat Amazon Németország mesterséges intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén február végén lesz egy éve, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát és egyelőre nem látni, mikor érhet véget a háború. A harcok jelenleg is hevesek, és sokan attól félnek, hogy bekövetkezik a legrosszabb, eszkalálódik a helyzet és kitör a harmadik világháború.

Sokan szeretnék megtudni, hogy mikor lesz vége a háborúnak, vagy éppenséggel azt, hogy mikor lobban fel a harmadik világégés. Ezt a kérdést szegezte az Amazon mesterséges intelligenciájának, Alexának egy férfi, aki az okoseszköz válaszáról készült videót feltöltötte a népszerű videómegosztó platformra, a TikTokra.

@iamnoahbrendan Must Watch!!! @jonbuckhouse #alexa#tiktok#worldwar3#2023#scary#viral#trending#fyp#foryou#foryoupage♬ original sound - Jon Buckhouse

A felvétel azonban még 2021 őszén készült, azelőtt, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát. A TikTok-ra felkerült videóból kiderült, hogy a metserséges intelligencia szerint a harmadik világháború idén novemberben veszi kezdetét, sőt Alexa percre pontosan "megjósolta" a jövőt – vette észre a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.