Folytatódik Rúzsa Magdi és Horányi Juli ügye: "Ennyi hasonlóság mégis hogy lehet véletlen?"

Rúzsa Magdi hasonlóság videoklip Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Juli szóvá tette, hogy túlságosan is hasonlít Rúzsa Magdi klipje az övéhez, ami korábban jelent meg. Nem az énekesnőt hibáztatta a történtekért, mégis hatalmas port kavart. Többen is megszólaltak az ügyről, most Sebestyén Katja fogalmazta meg véleményét.

Nagy port kavart Horányi Juli videója, melyben felhívja a figyelmet arra, kísértetiesen hasonlít Rúzsa Magdi új klipje az övéhez. "Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyanolyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, az autóval, a lángokkal..." - mondta Juli.

Rúzsa Magdi és Horányi Juli ügye nem zárult le Forrás: Rúzsa Magdi /Instagram

Rúzse Magdi természetesen válaszolt a vádra. "Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot" - írta a többi között, majd többen is elmondták véleményüket. Caramel után ezúttal a TV2 tehetségkutatójának egyik sztárja, Sebestyén Katja szólalt meg.

Sebestyén Katja szerint nem az énekesnők hibáztak Forrás: Instagram/Sebestyén Katja

"Eszem ágában sincs egyik énekesnőt sem megbántani, nem is nekem kell állást foglalnom az ügyben. Az is lehet persze, hogy mindezt véletlen, no de ennyi hasonlóság mégis hogy lehet véletlen?" - mondta a Borsnak hozzátéve, biztos benne, hogy nem az énekesnők hibáztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.