Soha nem fogjuk megtudni az igazságot az ufókról - állítja egy férfi, aki betört a NASA gépeibe

Forrás: NASA -
NASA Pentagon Gary McKinnon űrközpont ufó
Egy brit férfi, Gary McKinnon feltörte a NASA számítógépeit, amelyekben „fényképes bizonyítékokat" talált ufókról. Azt állítja, korábban az amerikai hadsereg, haditengerészet, légierő és a Pentagon számítógépeihez is hozzáfért, és úgy véli, soha nem kerülünk közelebb az ufók mibenlétéhez, ugyanis egy csomó dokumentáció hamis.
A NASA azt állítja, egyik űrfotóján ufókra bukkantak Forrás: NASA

McKinnon nem tagadja, hogy több számítógépet is feltört, de mindeddig nem került börtönbe. Elmondta, hogy amikor bejutott a NASA egyik számítógépébe, ott olyan műholdképeket talált egy űrközpontról, amely egy kupolákkal rendelkező hajót ábrázol. Hozzátette, nem tudta hosszasan tanulmányozni a képet, mert időközben eltüntették. Arról is beszélt, hogy több ezer más képet is megnézhetett volna, ha az internetkapcsolata gyorsabb lett volna.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.