Rá se ismerni Christian Bale-re: teljesen kopaszon kapták lencsevégre

"The Pale Blue Eye" Los Angeles Premiere - Photo Call
WireImage/"The Pale Blue Eye" Los Angeles Premiere - Photo Call - Jerod Harris
Frankenstein Maggie Gyllenhaal szerep kopasz Christian Bale
A színész a következő szerepe kedvéért szabadult meg hajától és szakállától.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színészt a kaliforniai Brentwoodban fotózták le.  Christian Bale teljesen kopaszra nyíratta a haját és a szakállát is levágatta, a fotó pedig a Justjared Instagramjára is felkerült. 

Külseje drasztikus megváltoztatása mögött az áll, hogy Bale rövidesen Frankensteint fogja játszani a Maggie Gyllenhaal rendezésében készülő filmben.

Christian Bale karrierje gyerekként idndult, 1982-ben szerepelt először a kamerák előtt egy tévéreklámban. Ezt kisebb színpadi és tévés szerepek követték, majd 12 évesen egy hatalmas feladat: Steven Spielberg őt választotta ki 4000 jelentkező közül A Nap birodalma című történelmi filmje főszerepére. 

Bale egyébként arról is híres, hogy a szerepei kedvéért sok mindenre hajlandó. Övé a legnagyobb filmes fogyás világrekordja is.  A gépész című film főszerepéért nem kevesebb, mint 29 kilót fogyott. A diéta alatt csak üres kávét, napi egy almát, egy doboz tonhalat és vitaminokat fogyasztott, mellé pedig rágózott és dohányzott az étvágy csökkentése céljából. A forgatáson 55 kilót nyomott, utána pedig több mint egy évig álmatlanságban szenvedett a hirtelen változástól. 

Az 50 éves színészről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.