Pofátlanság a köbön: belépődíjat kért esküvőjére meghívott vendégeitől a menyasszony

menyasszony
Shutterstock -
belépődíj esküvő menyasszony
A 23 éves menyasszony Utah-ban házasodott, de a feltételei kiverték a közösségi médiában a biztosítékot. A Reddit felhasználók most azon háborognak, hogy pofátlanság volt, amit kért: 10 dollárt szedett be vendégeitől.

A 23 éves menyasszony 10 dollárt kért a vendégektől a Utah-i esküvőjükön való részvételért: a meghívottak kiakadak. A nő a Redditen kérdezte meg, hogy valóban pofátlanság volt-e, amit kért, de nem azt a választ kapta, amire számított. 

pofátlanság menyasszony
Pofátlanság: kiakadtak a vendégek a menyasszony kérésén
Forrás: Shutterstock

Pofátlanság: olcsón akarta megúszni a menyasszony

A menyasszony azzal érvelt, hogy az esküvő egy belépőjegyes kanyonban volt. A költség – magyarázta a Redditen – megegyezett azzal a díjjal, amelyet a parkőrök a kanyonba való belépéskor kérnek. De nem csak ez okozott felháborodást, ugyanis a vendégek mindenképpen készültek volna ajándékkal a nagy nap alkalmából. A házaspár például megkérte a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal saját kempingszéket, de mivel csak húsz embert hívtak meg, nagy fogadás helyett egy kis vacsorát rendeztek. 

Regisztrálni is lehetett az esküvőre

A menyasszony bevallotta, hogy valóban spórolni akart azzal, hogy szabadtéri helyszínt választott, és nem látott semmi kivetnivalót abban, hogy csak a szűk családot és a közeli barátokat hívták meg, ám a social felületeken lehetővé tették másoknak is, hogy osztozzanak az örömükben. A pár esküvőjére ugyanis a közösségi médiában is lehetett regisztrálni és azoktól, akik legalább virtuálisan részt szerettek volna venni ajándékot is vártak. 

Ez nem normális, azoktól, akik nem jönnek el az esküvőtökre, nem várható el, hogy ajándékot adjanak nektek

 - írta egy felhasználó, többen pedig leszögezték, hogy a pár simán kifizethette volna a vendégei kanyon-belépőjét.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.