Kiakadt a násznép: ezt a 15 szigorú szabályt kellett betartaniuk a fiatal pár esküvőjén

Happy,Wedding,Photography,Of,Bride,And,Groom,At,Wedding,Ceremony.
Shutterstock/Copyright (c) 2019 Wedding and lifestyle/Shutterstock. No use without permission. - Wedding and lifestyle
esküvő szabály násznép botrány
Az ifjú párt nem illették túlságosan szép jelzőkkel a vendégek, akik egy 15 pontos szabálylistát kaptak a nagy nap előtt.

Az ifjú pár listája végül a Redditen kötött ki, amit egy elégedetlen vendég töltött fel.

Az ifjú pár listája
Forrás: Reddit

Milyen szabályokat tartalmazott a lista?

A nyers stílusban írt lista azzal kezdődött, hogy az ifjú pár emlékeztette a vendégeket, hogy nem szabad túlszárnyalniuk az ifjú párt, az első szabály így szólt: „Ez a mi nagy napunk, nem a tiéd.”

„Ne akadályozd a fotóst” - kérte az ifjú pár, majd megparancsolták a vendégeknek, hogy csak fekete és arany színű ruhát viseljenek. A menyasszony és a vőlegény arra is emlékeztette a meghívottakat, hogy tartsák meg maguknak a véleményüket az esküvő ideje alatt. "A véleményed nem releváns” - olvasható a listában. 

Azt is megparancsolták a vendégeknek, hogy „mértékkel igyanak,” miközben érezzék is jól magukat. „Ha nem bírod vagy nem szereted a zenét, egyszerűen menj haza” - írták. „Ez egy ünneplés, nem temetés.”

Eközben a pár arra is megkérte a vendégeket, hogy használjanak egy kijelölt esküvői hashtaget bármilyen közösségi média feltöltéshez, és tartózkodjanak attól, hogy leüljenek az est folyamán - írja a New York Post.

„Bulizzatok TELJES erővel!” - olvasható a 15. szabály.

Többen támadták az ifjú párt a lista miatt

Redditen több száz felhasználó támadta az ifjú párt, az egyikük ezt írta: „Nem tűnik úgy, hogy elég érettek lennének a házassághoz.” Mások azonban azt írták, hogy a szabályok nem kifejezetten kirívóak, de zavarta őket a menyasszony és a vőlegény hangvétele. „Ezek a szabályok és elvárások nem különösebben ésszerűtlenek, csak nagyon agresszíven vannak megfogalmazva" - írták.

Beautiful,Bride,And,Groom,Celebrate,Wedding,At,An,Evening,Reception
Az ifjú pár kérései kiakasztották a vendégeket
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Gorodenkoff/Shutterstock.  No use without permission.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.