Díszítsd fel a lakásod karácsonyra egyszerűen és olcsón: tuti tippek

dekor karácsony DIY
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony előtti hajtás, a vásárlás, az ajándékok utáni hajsza és a menü megtervezése mellett sokaknak nyűgöt jelenthet az ünnepi lakásdekoráció elkészítése. Nos, nem kell túlbonyolítani. Ha szeretsz egy kicsit kézműveskedni, az alábbi díszítéseket neked találták ki: percek alatt kivitelezhetőek, ráadásul még nem is kerülnek sokba.

Karácsonyváró papírdíszek

A puha havas tájat, a szálló hópelyheket, a hóval borított fenyőfákat idézheted meg néhány hófehér papírból kivágott ablakdísszel. Sablonokat magad is rajzolhatsz, de az interneten számtalan egyszerű és kinyomtatható mintát találni. Ezeket aztán vágd körbe és néhány gombostűfejnyi táblagyurmával rögzítsd az ablakhoz.

A hóval borított fenyőfákat idézheted meg néhány hófehér papírból kivágott ablakdísszel Forrás: Shutterstock

Függődíszek fenyőtobozokkal

A különleges formájú fenyőterméseket gyönyörű színű szalagokkal felakasztva egyszerű és könnyen elkészíthető dekorációt készíthetsz. A tobozokat akár meg is festheted - fehér, arany- vagy ezüstszínűre -, majd felfűzheted őket, hogy az így elkészült girlanddal végül kidekoráld az ablakot.

A tobozokat akár meg is festheted - fehér, arany- vagy ezüstszínűre Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.