Varázslatos ünnepi frizurák, amit te is könnyen elkészítesz

fashion week karácsony frizura divat és dekor haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél tündökölni karácsonykor, és egy kicsit feldobnád a frizurád? Ne aggódj, nem kell mesterfodrásznak lenned, ahhoz, hogy mesés hajkoronád legyen. A legegyszerűbb sokszor a legnagyszerűbb megoldás. Íme néhány ötlet mindenféle hajhosszra!

Loknik és szalag

A lokni minden alkalomra szuper megoldás, ha azonban elegáns akarsz lenni, a kócos beach wave stílus helyett most törekedj a nagyobb és szabályosabb hullámokra. Ezt elérheted hajcsavarókkal vagy hajsütővassal is. Ám, ami igazán karácsonyi hangulatot ad majd a frizurádnak, az a piros szalag. Húzd át a loknik alatt a tarkódnál és kösd össze a fejtetőn a homlokodnál egy apró masniban. Néhány tincset akár hagyhatsz előreomlani az arcodba.

Forrás: Shutterstock

Ünnepi copf hajpánttal

Először érdemes lágy hullámokat varázsolnod a hajadba ehhez a frizurához. Tegyél fel egy elegáns hajpántot úgy, hogy elől két vastag tincset hagyj lógni. Fogd össze a hajad középen, de ez a két lokni maradjon ki. Majd ezután ezeket csavard hátra, tekerd a copf köré, és rögzítsd hullámcsattal. Ha meg akarod bolondítani kicsit, az egyik tincset fond be, és így csavard a lófarokra.

Könnyű fonat oldalra

A fonatok hatalmas népszerűségnek örvendenek, mind lazább programokhoz, mind pedig elegáns alkalmakra kiváló döntés. Válaszd el oldalt a hajad, és kezdj egy francia fonást azon az oldalon, ahová több haj került. Semmiképp se legyen szoros, a lazaság a lényeg, nem is kell hajszálpontosnak lennie. Vezesd végig az arcod mellett, úgy hogy a vállaidra omoljon a copf. A végére tehetsz masnit. Utólag is meglazíthatod kicsit az arcodnál, hogy tökéletes legyen az összhatás.

Forrás: thefashionspot.com

Csini csat félhosszú hajhoz

Ha vállig érő hajad van, és nem tudod összefogni vagy kontyba tűzni, attól még varázsolhatsz mesés, elegáns frizurát. Egy hajgöndörítővel hullámosítsd be a hajad, majd válaszd el oldalt. Ahol kevesebb haj maradt, fogd meg az első tincseket, és csavard hátra, vagy egyszerűen tűrd a füled mellé, és egy nagyobb, trendi csattal rögzítsd, ez fogja igazán ünnepivé varázsolni a frizurád.

Forrás: fashionactivation.com

Röviden elegáns

Amennyiben egész rövid, vagány hajad van, de most szeretnéd kicsit nőiesebbé varázsolni a megjelenésed, nincs más dolgod, mint beszerezni egy elegáns hajpántot, gyöngyökkel, masnival vagy akár strasszkövekkel, de egy egyszerű, letisztult darabbal is eléred a kellő hatást. Tűrd hátra vele a tincseidet a homloknál, így az arcodat is jól kiemeli ez a viselet, és jöhet egy szuper smink hozzá!

Forrás: mojasvadba.zoznam.sk

Cuki konty masnival

Fogd a hajad lófarokba a fejed búbján, majd nagyjából az egyharmadánál megint gumizd össze. A copf végét vezesd át az első gumi alatt. Húzd szét kétoldalt az így kapott kis kontyot, az elől lógó tincset válaszd kétfelé és csavard körbe mindkét irányba a copfon, majd rögzítsd hullámcsattal. A konty két végét szintén csatold le hullámcsattal a fejedhez, majd tűzz a konty közepére egy kis masnit. Ebből készíthetsz egy hasonló verziót hajfánkkal is, nézd meg a videót!

Letisztult egyenes gyöngyökkel

Az egyenes haj mindig elegáns megjelenést sugároz. Így ha úgy érzed, egy valóban gyors, egyszerű, de mégis ünnepi frizurát szeretnél, egyszerűen vasald ki a tincseidet. Most újra nagy divatját éljük a hatalmas csatoknak, a gyöngyök idén különösen hódítanak, hát még az ünnepekkor! Használhatod őket mindkét oldalra, vagy csak az egyikre, tűzheted a homlokodhoz vagy oldalra a füled mellé, illetve mögé. Bárhogyan is döntesz, biztosan tündökölni fogsz vele.

Forrás: Instagram/elizabethbowerofficial, Instagram/____cesca____

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.