10 sztár, akik decemberben mondták ki a boldogító igent

karácsony esküvő megnősült sztárok magazin férjhez ment celebek Férj és féleség esküvő télen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lányok gyerekkoruk óta a tökéletes esküvőt tervezik. Elképzelik, vagy akár el is játsszák a babáikkal, ahogy a családtagok és barátok ölelésében, meseszép ruhában, a szikrázó napsütésben szerelmével egymás szájára lehelik a boldogító igent. A nyári esküvő a legnagyobb sláger, de nem mindenki számára ez az álom!

Sokan vannak, akik télen mondják ki a boldogító igent, így teszik maguk számára még szebbé és emlékezetesebbé az év legcsodálatosabb időszakát, az Adventet. Összegyűjtöttünk tíz sztárt, akik decemberben kötötték össze életüket szívük választottjával.

Nick Jonas és Prijanka Chopra

Tinilányok százezrei vannak belebolondulva Nick Jonasba, a hamarosan a harmadik X-et taposó énekesbe. Az ő szívüket törte össze a srác 2018-ban, amikor egy, december 1-jén kezdődő többnapos lagzival ünnepelte házasságát az indiai színésznővel, Prijanka Choprával.

Priyanka Chopra Jonas és Nick Jonas Forrás: WireImage/2020 Steve Granitz/Steve Granitz

J.K. Rowling és Neil Murray

A Harry Potter-regények írójának sajnos becsődölt az első házassága, nem csak anyagilag, érzelmileg is megviselte a válás. Az élet végül kirántotta őt a bajból, hiszen ekkor csaptak le mágikus könyvsorozatának első részére. Már befutott íróként ment újra férjhez, Neil Murray skót orvoshoz, kereken húsz évvel ezelőtt.

J.K. Rowling és Neil Murray Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

Kate Winslet és Edward Abel Smith

Kate-nek sem volt sok szerencséje a magánéletben. Első, hosszan tartó kapcsolata tragédiával ért véget, Stephen Tredre ugyanis összeköltözésük után betegségben elhunyt. A színésznő ezután háromszor is megházasodott, legutóbb 2012. december 5-én mondta ki a boldogító igent a brit milliárdos, Richard Banson unokaöccsének, Edward Abel Smith-nek.

Kate Winslet Fotó / Getty Images

Will Smith és Jada Pinkett Smith

A Men in Black sztárja éppen abban az évben vette feleségül kedvesét, amikor bemutatták a Sötét zsaruk első részét. A pár 1997. december 31-én, egy baltimore-i hotelben kötötték össze az életüket. Kapcsolatuk immáron 23 éve tart, két közös gyermekük, egy fiuk és egy lányuk van. Házasságuk nem épp szokványos, ugyanis nyitott kapcsolatban élnek.

Jada Pinkett Smith és Will Smith Fotó / AFP

Katherine Heigl és Josh Kelley

A romantikus komédiák koronázatlan királynője és A Grace klinika sztárja másfél évvel az eljegyzése után, karácsony előtt tett örök hűségről fogadalmat az énekes Josh Kelley-nek. A pár még 2005-ben ismerkedett meg, amikor Katherine szerepelt Josh egyik videóklipjében. A pár hamar össze is költözött, ám az eljegyzés után mégis szétcuccoltak. Ugyanis azt szerették volna, ha a házasságuk tiszta lappal indul. A nászéjszaka, azaz 2006 óta ismét együtt élnek.

Josh Kelley és Katherine Heigl Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

Emily VanCamp és Josh Bowman

A két fiatal sorozatsztár ugyan télen tartotta az esküvőjét, mégsem szállingózott a hó, amikor megcsókolták egymást az oltár előtt. Emily és Josh ugyanis fogta magát és egyenesen a Bahamákra szöktek, ott mondták ki szűk családi körben a boldogító igent.

Emily VanCamp és Josh Bowman Forrás: Instagram/Emily VanCamp

Chris Hemsworth és Elsa Pataky

A Marvel-filmek sztárja, Thor megszemélyesítője 2010 decemberében vette feleségül a magyar felmenőkkel rendelkező spanyol modellt és színésznőt, Elsa Patakyt. A párnak 2012-ben született meg első közös gyermeke, egy kislány, akit egy fiú ikerpár követett két évvel később.

Elsa Pataky és Chris Hemsworth Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Meghan Trainor és Daryl Sabara

Meghan, akinek az All About That Bass című sláger hozta meg a világhírnevet, 2018-ban, a karácsonyt megelőző napokban ment férjhez Daryl Sabarához. A dátum nemcsak azért különleges, mert közel esik a szentestéhez, hanem azért is, mert december 22-én van Meghan születésnapja.

Daryl Sabara és Meghan Trainor Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Phillip Faraone

Női sztárok, akik sokkal fiatalabb partner mellett találták meg a boldogságot

A párkapcsolatokban egyáltalán nem szokatlan, hogy van korkülönbség a felek között, de csak akkor nem, ha a férfi javára van. Az még mindig egy kicsit különös, ha a nő az idősebb, pedig egyre több férfi találja meg az igazit egy nála idősebb nő személyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.