Gáspár Bea megadja a módját a karácsonynak: 14 fogásos menüvel készül az ünnepekre

Facebook -
karácsony sztárok Gáspár család karácsonyi menü Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár nap és itt van a karácsony. Mint minden háziasszony, Gáspár Bea is készül az ünnepekre és már megtervezte a karácsonyi menüt is.  

A Gáspár családban a karácsony sosem zökkenőmentes és általában egy dolog garantált: a veszekedés. Hogy minél békésebben teljenek az ünnepek, a családban komoly munkamegosztás van: Bea a konyhában az úr, míg Győzike feladata a fenyőfa feldíszítése.

- mesélte Bea a Story Magazinnak, aki a fa díszítése helyett az ünnepi menüvel van elfoglalva. Gyakorlott háziasszony révén nem ijed meg a tennivalóktól, sőt élvezi azokat.

Gáspár Bea 14 fogásos menüvel készül a karácsonyra. Facebook

- mondta Bea, aki nem kevesebb, mint 14 fogásos menüvel készül a karácsonyra. Nem bonyolítja túl az ételsort, mindennapi kajákat készít: halászlé, rántott hal, töltött húsok, krumplisaláta, rizs, krumplipüré, sült krumpli, mákos és diós bejgli, mákos guba, zserbó, mézes krémes, moszkauer, végül gesztenyetorta kerül majd az ünnepi asztalra. Ami az ünnepekkor más, az a külcsín, Bea karácsonykor megadja a módját a tálalásnak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.