Mariah Carey könnyekig meghatotta a közönséget: kislányával lépett színpadra a díva

Monroe Cannon Mariah Carey sztárok karácsonyi dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pandémia után most először állt közönség elé Mariah Carey. Az amerikai énekesnő ráadásul nem egyedül, hanem kislányával lépett színpadra és rögtön egy duettel lepték meg a hallgatóságot.

Mariah Carey világslágerét, az All I Want For Christmast már december elején elkezdik játszani a rádiók, sőt maga az énekesnő is igyekszik évről évre különleges módon meglovagolni az ünnepi hullámokat. Ezúttal azonban nem a jól ismert nótával, hanem egy másik klasszikussal aratott sikert. Carey is részt vett a Merry Christmas to All elnevezésű koncerten, ahol a színpadon 11 éves lányával, Monroe-val együtt jelent meg.

A kislány örökölte édesanyja tehetségét, és könnyekig meghatották a közönséget. Mariah Carey és Monroe az Away In A Manger című számot énekelték, és az énekesnő bevallotta, ez volt az első alkalom, hogy duettezett gyermekével – számolt be az eseményről a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.