karácsony DIY dísz otthon karácsonyfadísz Ginappi műhely karácsonyfa csináld magad ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangolódj az ünnepekre, és készítsd el az idei karácsony legimádnivalóbb díszeit - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere az alábbi videóban megmutatja, hogyan készíthetsz karácsonyfadíszt tobozból.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Öt dolog, amit gyakrabban kellene cserélni a fürdőszobában, mint gondolnádhttp://www.life.hu/otthon/20161111-bakteriumok-a-furdoszobaban-ezeket-csereld-minel-gyakrabban.htmlOtthonod, különösen a fürdőszobád, egy valódi baktériumtanya. Ha nem akarod, hogy a cifrábbnál cifrább mikroorganizmusok az egészségedre is fenyegetést jelentsenek, az alábbi jó tanácsokat érdemes megfogadnod. Otthon--A világ legbizarrabb temetőihttp://www.life.hu/otthon/20161028-a-vilag-legbizarrabb-legfelelmetesebb-temetoi.htmlHalloween napján és mindenszentek, valamint halottak napja előtt mi mással is borzolhatnánk a kedélyeket, minthogy összegyűjtsük a világ legfurcsább, legfélelmetesebb temetőit. Íme szubjektív listánk. Otthon--A hónap színe: a szürke hatvanöt árnyalatahttp://www.life.hu/otthon/20161102-november-honap-szine-a-lakberendezesben-a-szurke.htmlAz ikonikus regény írónője csak kicsit lőtt mellé: a szürkének ugyanis nem ötven, hanem hatvanöt árnyalata van. Mi most természetesen nem fogjuk mindet végigvenni, viszont mutatunk néhány olyan inspirációs tippet a szürke árnyalataiban, amit bátran alkalmazhatsz te is az otthonodban. November hónap színe a lakberendezésben a szürke. Otthon--A leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20161103-a-leghatborzongatobb-elhagyatott-helyek-a-vilagon-harmadik-resz.htmlSorozatunk harmadik, ezzel befejező részében továbbra is a magányé és az enyészeté a főszerep: következzenek újabb gyönyörű és elhagyatott helyek a nagyvilágból. Otthon--Zokniból adventi kalendáriumot? Egyszerű és mutatós!http://www.life.hu/otthon/20161107-molnar-gina-ginappi-a-muhely-vloggere-adventi-kalendariumot-keszit.htmlAdvent első vasárnapja idén november 27-re esik, nem árt tehát lassan elkezdeni készülődni! Az első, és talán legfontosabb adventi dísz kétségkívül az adventi kalendárium. Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere most segít neked az elkészítésében. Otthon--A férfi, aki Katalin hercegné jobbkeze – a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20161107-tudj-meg-mindent-katalin-hercegne-lakberendezojerol-ben-pentreath.htmlMiután Vilmos herceg és Katalin hercegné beköltözött a Kensington-palotába, új otthonukban néhány fontosabb átalakítást terveztek. Ehhez a kényes feladathoz pedig a legjobb szakembert szerették volna felfogadni – így esett a választásuk Ben Pentreathre, akit nem mellesleg Károly herceg ajánlott a párnak. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.