Natalie Portman popsija igazi

film Natalie Portman mozi szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokig kétségek gyötörték a rajongókat, miután elterjedt a pletyka, hogy a Király! című akcióvígjáték fürdőzős jelenetében nem is Natalie Portman domborít egy szál tangában.

Ugyanis kiszivárgott, hogy a film vetkőzős jeleneteiben egy úgynevezett popsidublőz, az ír Caroline Davis helyettesítette a szemérmes színésznőt. A rajongók azonban fáradságot nem kímélve kockáról kockára többször is újranézték a Király! előzetesét, és megállapították, hogy bizony Natalie tangás popsija látható a felvételen, trükközésről szó sincs.

AFP
AFP



A film rendezője, David Gordon Green is sietett nyilatkozni, amivel minden kétséget eloszlatott. Elmondta, hogy Natalie nagyon szívesen vállalta a tangás jelenetet, a dublőzre pedig csak akkor volt szükség, amikor a színésznő karaktere fejest ugrik a tóba, ez a mutatvány ugyanis képzett kaszkadőrt igényelt.

Your Highness - hazai bemutató: 2011. július

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.