boldogság a nap cikke párkapcsolat válás Hollywood szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok sem akarnak örökké magányosan tengődni, ám vannak olyan hollywoodi párkapcsolatok, ahol a jelek már az elején vészjóslóak. A Life.hu most olyan párokat mutat be, akiknél borítékolható volt, hogy sanszuk se lesz az örömteli és tartós együttlétre.

1. Russell Brand és Kate Perry

Szerelmi történetük aligha kezdődhetett úgy, mint egy tökéletes kapcsolat: az amerikai énekesnő keresztény neveltetése és a (korábban) féktelen tivornyázásairól hírhedt komikus szokatlan párost alkotott a kezdetektől fogva. A 14 hónapig tartó házasság befuccsolásához minden bizonnyal hozzájárult, hogy nagyon kevés időt töltöttek együtt, és az antialkoholista üléseken a brit színész állítólag több nővel is flörtölt. A 37 éves Brand már családot akart alapítani, de egy idő után megelégelte fiatal felesége bulizós életvitelét, és beadta a válókeresetet. Ennyit Kate "tinédzser álmairól"...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Justin Bieber és Selena Gomez

A fiatalok privát "ügyei" néha bizony bonyolultak, amit még inkább nehezíthet, ha az érintettek világhírű sztárok. Az ikonikus álompár kapcsolata az elejétől fogva kudarcra volt ítélve, s bár minden jel arra mutatott, hogy nagyon boldogok, a valóságban mindketten őrülten féltékenyek voltak egymásra. Szakításuk hivatalos oka a zsúfolt időbeosztás volt, ám az új hírek szerint Selena túl éretlen volt egy komolyabb kapcsolathoz, és kétszer is visszautasította Bieber házassági ajánlatát. Bár szétválásuk elkerülhetetlen volt, a 20 éves énekesnőt saját elmondása szerint megrázta a szakítás, de a szomorkodás helyett igyekszik új albumára koncentrálni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Britney Spears és Kevin Federline

Mindenki követhet el hibákat, ám az amerikai énekesnő néhány évvel ezelőtt kizárólag szörnyű tettei miatt került reflektorfénybe. A szexi pophercegnő egyik legnagyobb baklövése az volt, amikor alig három hónap randizgatás után hozzáment korábbi háttértáncosához, és alig egy év múlva életet adott első fiának. Britney szívből szerette férjét, ám Kevin Federline csak kihasználta az énekesnő népszerűségét, hogy híres és gazdag lehessen. Annak ellenére, hogy a párnak két közös gyermeke született, az eleve sikertelenségre ítélt házasság három év után csődöt mondott. Az amerikai díva nemrégiben elismerte, hogy "rossz okok" miatt ment hozzá Kevinhez, és a szíve mélyén mindig tudta, hogy kapcsolatuk nem lesz örök életű.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Lisa Marie Presley és Nicolas Cage

A legszerencsétlenebb románcok egyikét tudhatja magáénak a Presley-Cage páros, és 90 napos frigyük rekordnak számít a legrövidebb ideig tartó celebnászok történetében. Kapcsolatuk zátonyra futásában szerepet játszhatott eltérő érdeklődési körük, a 100 millió dolláros Elvis-örökség, a sok veszekedés-verekedés, valamint az a tény, hogy Lisa az apafigurát kereste a színészben. Egész házasságuk arról szólt, hogy az Oscar-díjas sztár megpróbálta felesége minden kívánságát teljesíteni, és az egyetlen dolog, amit megtanulhatott a meddő házasságából, hogy nem lehet annak a gondolatait kitalálni, akit úgy hívnak: Lisa Marie Presley.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Kim Kardashian és Kris Humphries

A tavaly augusztusi Kim-Kris esküvő sokak szerint nem volt más, mint szánalmas reklámfogás. Miután a celebpár kimondta a 10 millió dolláros ceremónián az igent, az első naptól kezdve minden rosszra fordult: a reality-királynő azt is megmondta férjének, hogy mit, miért és mikor tegyen, és ugyanúgy randizgatott a rapper Kanye Westtel. A pletykaáradat és a média állandó jelenléte miatt az NBA kosaras egyre kevésbé tudott teljesíteni a pályán, majd házasságuk hamar összeomlott, és 72 nap múlva a valóságshow-sztár bejelentette, hogy elválik férjétől. Kris szívét teljesen összetörte a pénzéhes szexistennő, és olyan rossz tapasztalatokat szerzett, hogy azt nyilatkozta, soha többé nem kezd olyan szélhámos nővel, mint Kim.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. R. Kelly és Aaliyah

1994-ben a híres rapsztár és a később repülőgép-szerencsétlenségben elhunyt r&b énekesnő együtt járt, annak ellenére, hogy Aaliyah ezekben az időkben még csak 15 éves volt. Akkoriban azt pletykálták, hogy a páros titokban összeházasodott, és a kamasz lány gyermeket várt az amerikai énekestől, ám a hírt egyikük sem cáfolta, és nem erősítette meg soha. Aaliyah-t végül a szülei eltiltották mentorától, így bimbózó munkakapcsolatuk is hamar kudarcba fulladt. Az elmúlt években R. Kellyt több kiskorú megrontásával vádolták, ezért azt gondoljuk, hogy a gyönyörű énekesnővel folytatott illegális kapcsolata sem lehetett a véletlen műve.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Tom Cruise és Katie Holmes

A hollywoodi színészpár kapcsolata mindig megosztotta a közvéleményt, és a Cruise-Holmes unió úgy tűnt, az első perctől fogva bukásra volt ítélve. Miután Tom elvált Nicole Kidmantől, egy sor neves színésznőt hívott "meghallgatásra", hogy megtalálja a számára tökéletes feleséget. A 42 éves akcióhős 2005-ben jelent meg először nyilvánosan a 26 éves színésznővel, majd megszállottan ugrándozott az Oprah Winfrey Show-ban, kijelentve, hogy őrülten szerelmes Katie-be. A szcientológia azonban nem tett jót a házasságnak, és felesége idén júniusban elhagyta Tomot, még mielőtt lányukat az egyház iskolájába küldték volna. Furcsamód a világsztár kapcsolata mindhárom feleségével akkor ért véget, amikor a színésznők 33 évesek voltak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Renee Zellweger és Kenny Chesney

A Chicago sztárja megdöbbentette rajongóit, amikor mindenki számára érthetetlen okból örökre megfogadta, hogy egész életét westernkalapok bűvöletében fogja tölteni. Az általában szűkszavú Oscar-díjas színésznő évekkel ezelőtt megtörte a csendet, és 128 napos házasságát Kenny Chesney-vel úgy jellemezte, mint élete legnagyobb hibáját. A szépséges filmcsillag azt is bevallotta, hogy a sok filmszerep után valami egészen mást keresett, és kétségbeesetten vágyott a boldogságra, amire a házasság tűnt a legjobb megoldásnak. Chesney azt mondta a válás után, hogy pánikba esett az igen kimondásakor, s bár Renee "édes lélek", ő még nem állt készen a hosszú távú érzelmi elköteleződésre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.