Afganisztán trónörökös terhesség Katalin hercegnő katonaság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg visszatért négyhónapos afganisztáni bevetéséről, így most először tudott nyilatkozni Kate terhességéről, és arról, hogy milyen volt a távol töltött idő.

A herceg visszatért, hogy belevigye a rosszba születendő unokaöccsét. Nem, nem is, ez nem szerepel a tervei között, bár ahogy Harryt ismerjük, bármi megeshet... "Borzasztóan örülök a boldogságuknak" - nyilatkozta Harry a Dailymailen a királyi terhességről. "Már alig várom, hogy nagybácsi legyek!" - mondta ezt annak ellenére, hogy a kicsi világrajöttekor ő még távolabb kerül a tróntól. Az örökösödési sorrendben ugyanis Vilmos és Katalin gyermeke megelőzi majd Harryt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Harry reméli, hogy idővel elmúlik ez a nagy médiaérdeklődés, ami Katalin hercegnőt övezi, hogy élvezhesse az anyaságot.

A herceg hétfőn tért vissza az afganisztáni frontról, ahol négy hónapot töltött. A szolgálata vége felé felröppentek a hírek, hogy Harry megölt egy tálib parancsnokot, ezt a katona nem erősítette meg, de azt elárulta, hogy embereket ölt. "Lövünk, amikor arra van szükség, életeket oltunk ki, hogy életeket menthessünk, szerepünk azonban mindenekelőtt az elrettentés" - olvasható nyilatkozata az MTI-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.