Megjelent az év legjobban várt albuma

Forrás: NORTHFOTO -
Ricky Martin zene album Shakira FIFA Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez, Shakira és Ricky Martin is szerepel a 2014-es FIFA világbajnokság hivatalos albumán.

Elkészült a 2014-es FIFA világbajnokság hivatalos zenei albuma, amelyen többek között olyan szupersztárok működtek közre, mint Jennifer Lopez, Pitbull, Ricky Martin és Shakira.

Forrás: NORTHFOTO
Ne fogyj tovább Sarka Kata!http://www.life.hu/ez-zsir/20140409-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-egyre-sovanyabb-a-facebookon-anorexiasnak-is-nevezik.htmlFacebookján is dokumentálja fogyása történetét Sarka Kata. A minap előtte-utána fotót töltött fel, ami nagyon is megosztotta oldala követőit, most pedig selfie-zett egyet. Ez Zsír!OrigoSzuperhősök szokatlan szerepbenhttp://www.life.hu/kult/20140404-szuperhosok-szokatlan-szerepben.htmlAhhoz szoktunk hozzá, hogy a világ megmentőiként, de minimum különleges képességekkel felvértezett csodalényekként látjuk őket újra meg újra a filmvásznon. Pedig nagyon más szerepekben is képesek bizonyítani: összegyűjtöttük a szuperhős-színészek legmeglepőbb alakításait.KultOrigoTavasztündérré változtat a könnyed fonott frizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-fonott-frizura.htmlIgazi tavasztündérré válhatsz, ha elkészíted magadnak ezt a könnyű, kedves hajat. Csak egy kis türelem és kézügyesség kell hozzá!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.