kulturális programajánló hétvége koncert programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is elkezdődött a nyár, amit mi is nyithatna meg jobban, mint néhány jó koncert. Mielőtt elindulsz a Belvárosba tombolni, jazzt vagy bluest hallgatni, esetleg kulináris élményeket szerezni, látogass el a mellrákellenes napra is. Hol van mindez? Eláruljuk.

1. Belvárosi Fesztivál
Június 5-7.
Budapest Belváros

Akármelyik részén is élsz Budapestnek, ezen a hétvégén a Belváros a te helyed. Olyan zenekarok várnak, mint az Irie Maffia, The Carbonfools és Ivan & the Parazol. Ha még nem próbáltad, ne hagyd ki a csenddiszkót a háromnapos, háromgenerációs garantált szórakozást biztosító Belvárosi Fesztiválon.

Forrás: Facebook/Belfeszt

2. Avon Mellrákellenes Családi Nap
Június 6.
Belváros, Széchenyi István tér

Csatlakozz Te is a mellrákellenes összefogáshoz! Sétálj az Avon mellrákellenes sétáján, a több ezer résztvevővel, számos hírességgel és közismert személlyel együtt! Hívjuk fel közösen a figyelmet a megelőzésre, a szűrővizsgálatok és a tudatosság fontosságára. A család minden tagját remek programok várják.

Forrás: Facebook/AVON családi nap

3. Illényi Katica - Jazzy Violin
Június 7.
MOM Kulturális Központ

Illényi Katica legújabb jazzprodukcióját elsőként a magyar közönség láthatja a MOM
Kupolatermében június 7-én, vasárnap este. Katica hegedülni és énekelni is fog az előadáson. Ha szereted a jazzt, ne hagyd ki, egyedülálló élményben lesz részed.

Fesztiválhelyszínné változik a Belváros Forrás: Facebook/Illényi Katica

4. Bluesfesztivál a Parkban
Június 5.
Budapest Park

A hazai blues legjava, azaz Deák Bill Gyula, Takáts Tamás és Török Ádám egymást követik majd a Budapest Park színpadán. Biztos, hogy nem fognak csalódást okozni a nagyágyúk még a legmasszívabb bluesrajongóknak sem.

Forrás: www.budapestpark.hu

5. Főzdefeszt és streetfood-show
Június 5-7.
Városligeti Olof Palme sétány

Immár kilencedszerre örülhetnek a gasztronómiát kedvelők a Street Food Shownak. Megkóstolhatod a legmenőbb, legújabb és legérdekesebb utcai éttermek kínálatát, és számos különleges sört. Az idő meleg lesz, a sör hideg, kell még valami más?

Forrás: Facebook/Főzdefeszt

6. Bíborszél-koncert
Június 5.
BackStage Pub

Az egyik legnépszerűbb miskolci csapat a fővárosban ad koncertet pénteken, a BackStage Pubban! A Bíborszél érett, igényes, letisztult popzene, ahol a dalok születésekor az igényes szövegek és a tartalmas mondanivaló ugyanolyan fontos, mint a zenekarra jellemző gazdag érzelem- és dallamvilág.

Forrás: biborszel.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.