Romantikus esti programra vágysz? Irány az Alcsúti Arborétum!

Forrás: Thinkstock -
hétvége Alcsút program szentjánosbogár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazán különleges, romantikus esti kikapcsolódásra vágysz, látogass el te is az Alcsúti Arborétumba. 

A szent­já­nos­bo­garaké lesz a főszerep június 15-től az Alcsúti Arborétumban. A látogatók egy túra keretében tekinthetik meg a szentjánosbogarak rajzását. A prog­ram a szent­já­nos­bo­ga­rak raj­zási ide­jétől függ, és előreláthatóan két hétig tart. A túra útvo­nala 1,5 kilo­mé­ter, idő­tar­tama pedig olyan más­fél óra.

Forrás: Thinkstock
2016-tól ezek a szakok szűnnek meg a felsőoktatásban http://www.life.hu/news/20150611-ezek-a-szakok-szunnek-meg-a-felsooktatasban-2016-tol.htmlHarminchét jelenlegi mesterszak és két osztatlan képzés biztosan nem indul a 2016/2017-es tanévben a felsőoktatásban- írja az Origo.NewsMTI/Soós LajosPincérnő volt, szombaton hercegné leszhttp://www.life.hu/news/20150611-svedorszagnak-szombaton-uj-hercegnoje-lesz.htmlHamupipőke története elbújhat a 30 éves Sofia Hellqvis sztorija mellett. A lány évekig pincérnőként dolgozott, szombaton pedig hercegné válig belőle.News--Cukiság a köbön – gyermekek az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20150527-cukisag-a-kobon-igy-viselkednek-a-gyermekek-az-allatkertben.htmlA kicsik imádják, amikor az állatkertben kalandozhatnak, egy vicces videó pedig azt is megörökítette, hogyan teszik ezt.News--Állatian érdekes: delfineket ejtenek el a jegesmedvékhttp://www.origo.hu/tudomany/20150611-delfin-jegesmedve-vadaszat-klimavaltozas.htmlElőször figyeltek meg delfinre vadászó jegesmedvéket. A szokatlan viselkedés egyik kiváltó oka a klímaváltozás lehet.TudományÁllatian érdekes: Az alkohol szeretetét a majmoktól örököltükhttp://www.origo.hu/tudomany/20150610-alkohol-ivas-reszegseg-majom-csimpanz-evolucio.htmlA vadon élő csimpánzok előszeretettel járnak rá a helyi lakosok által erjesztett pálmaborra. Ez a viselkedés segít megérteni az alkoholfogyasztás mögött álló evolúciós folyamatokat, írják brit kutatók most megjelent közleményükben.TudományOrigoÁllatokkal soha nem szexelne Miley Cyrus, de minden másra nyitotthttp://www.life.hu/intim/20150611-miley-cyrus-allatokkal-soha-nem-szexelne-de-minden-masra-nyitott.htmlAz énekesnő, aki már korábban coming outolt, most részletesebben is mesélt mindkét nemhez való vonzódásáról.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.