Audrey Hepburn csokoládéval élte túl a háborút

Forrás: Mokép -
színésznő csokoládé Audrey Hepburn világháború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus színésznő borzalmas dolgokat élt át Hollandiában a náci megszállás alatt. A világsztár csokoládéval próbálta enyhíteni szomorúságát. 

Az Álom luxuskivitelben törékeny sztárja nagyon nehezen viselte a második világháború szörnyűségeit, háborús traumái pedig több szenvedélybetegség kialakulásához is hozzájárultak. A harcok miatt abbahagyta a londoni tanulmányait, így pedig szertefoszlott a lány hőn áhított balerinakarrierje. Édesanyja nagyon féltette a bombázásoktól, így szülőhazájába, Hollandiába menekítette.

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című filmben Forrás: Mokép

A nehéz éveket végül átvészelte, de a felszabadulás idején mindössze 40 kilogrammot nyomott. Audrey a háború után spenót,máj és csokoládé segítségével igyekezett visszanyerni az erejét. Csokoládészenvedélye az egész életét végigkísérte, az édességről ugyanis úgy gondolta, képes elűzni a szomorúságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.