A Vastag-tesók éneklik a Toyboyt A Játékkészítőben

Vastag Csaba színház Játékkészítő Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly bemutatott, A Játékkészítő című pop-show-musical egyik nagy slágere volt Hüvelyk Matyi dala, a Toyboy. Bár Hüvelyk Matyi nem lesz az idei darabban, de marad a dal, amit Babszem Jankó, azaz Vastag Csaba és öccse énekel majd.

Kívül-belül megújul A Játékkészítő című mese-musical, és néhány régi dal is más értelmezésben válik az új történet részévé. A Toyboy című dal például ezúttal a Vastag testvérek, hol Csaba, hol Tamás előadásában éled újjá. Ők alakítják Babszem Jankót, aki Rettentő Borodin, vagyis Nagy Feró fia a darabban. A dalt itt hallgathatod meg:

Hősök: "Soha nem akartunk begyöpösödött banda lenni"http://www.life.hu/kult/20151121-hosok-jovore-tizenot-eves-hazank-egyik-legnepszerubb-hip-hop-csapat.htmlVajon mitől lesz ma valaki Magyarországon igazán sikeres előadó? Ez nem az Egyesült Államok, ahol hatalmas a zenei piac, így a legkisebbek is vígan elélnek egy rádiós top listából. Itthon keményen meg kell dolgozni, mind a szakma, mind a rajongók elismeréséért. Erre jó példa a Hősök, hazánk egyik legnépszerűbb hiphop együttese. A csapat jövőre ünnepli a 15. születésnapját, és bár az évek alatt sokat formálódtak, mindig megőrizték az egyediségüket. Kíváncsi voltam, vajon mi is az ő népszerűségük valódi kulcsa. Kult--Koncz Zsuzsa életműdíjat kapott http://www.life.hu/kult/20151124-eletmudijat-kapott-koncz-zsuzsa.htmlKoncz Zsuzsát az egész ország ismeri, leghíresebb dalait minden korosztály hallotta már. A gyönyörű hangú énekesnő életműdíjat kapott. KultOrigoLegendás párosok: férj és feleség együtt a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151119-legendas-parosok-ferj-es-feleseg-egyutt-a-filmvasznon.htmlA tengernél című új filmben Angelina Jolie és Brad Pitt a mozivásznon is férjet és feleséget alakít – ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. Kult--Star Wars-fanok! Íme, a magyar Han Solo - Csernák Jánossal beszélgettünk http://www.life.hu/kult/20151117-star-wars-legendas-karaktere-han-solo-mint-csernak-janos-az-ebredo-ero-nagyot-fog-utni.htmlA rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hiszen december 18-án új résszel tér vissza a legendás űropera. Bár a legtöbben már a hajukat tépik minden kis tévéspot láttán, mégis sokan ellátogattak az Országos Star Wars-találkozóra, hátha csurran-cseppen még valami kis információ a filmről. Volt itt fénykarddal szaladgáló óvodás, Darth Vader-jelmezben fotózkodó apuka, de még egy teljesen filmhűen összerakott R2-D2 is. A tömeg azonban egy valakit várt nagyon: a Csubakka oldalán érkező Csernák Jánost. Kult--Itt van Adele újabb dala! Igazi házibuli hangulatot teremt a világsztár http://www.life.hu/kult/20151117-adele-uj-dala-igazi-hazibuli-hangulatot-kelt-ujbol-nagyot-alkotott-a-brit-enekesno.htmlA Hello után itt a legújabb produkció a Grammy-díjas angol énekesnő 25 című albumáról. A When We Were Young a tinédzserkorunkról szól, és egy jobb házibuli hangulatát kelti. Kult--24 évvel ezelőtt debütált A szépség és a szörnyeteghttp://www.life.hu/kult/20151122-a-szepseg-es-a-szornyeteg-tobb-mint-husz-eve-varazsolt-el-minket-ma-van-az-evfordulo.htmlDisney egyik legszebb és leggyönyörűbb romantikus történetét ezen a napon mutatták be országosan Amerikában. A filmet később Oscar-díjra is jelölték. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.