Koncz Zsuzsa életműdíjat kapott

Forrás: MTI/Beliczay László -
Koncz Zsuzsa díj életműdíj zenész
Koncz Zsuzsát az egész ország ismeri, leghíresebb dalait minden korosztály hallotta már. A gyönyörű hangú énekesnő életműdíjat kapott.

Koncz Zsuzsa énekesnő kapta a Gundel Művészeti Díj életműdíját. A Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas énekesnőnek az életműdíjat Tarlós István, Budapest főpolgármestere adta át. Azt mondta, Koncz Zsuzsa dalai nemcsak a könnyűzenére voltak hatással, hanem a napi gondolkodásra és érzésvilágra is. Életben tartották a szabadság eszményét a Kádár-korszakban, amelyet kulturálisan és politikailag is alapvetően befolyásoltak.

Hoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?http://www.life.hu/kult/20151124-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-plakatjan-havas-jon-verben-uszo-arca-lathato.htmlHavas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton. KultOrigoEszenyi Enikő vs. Harkányi Endre - Íme, a Vígszínház közleményehttp://www.life.hu/kult/20151124-eszenyi-eniko-es-harkanyi-endre-ugyeben-a-vigszinhaz-kozlemenyt-adott-ki.htmlAhogy már írtunk róla, kitálalt a Vígszínház vezetéséről Harkányi Endre. A Kossuth- és Jászai-díjas színművész harminc év után elhagyja a színházat, kollégái pedig aggódnak az idős színészért. KultMTIKét díjat is nyert a Saul fia a hétvégénhttp://www.life.hu/kult/20151123-a-saul-fia-lengyelorszagban-es-a-zagrabi-filmfesztivalon-is-dijat-nyert.htmlSikeres hétvégét zárt a Saul fia, az alkotás ugyanis két díjat söpörhetett be az elmúlt két napban: egyet Lengyelországban, egyet pedig a zágrábi filmfesztiválon. KultOrigoLegendás párosok: férj és feleség együtt a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151119-legendas-parosok-ferj-es-feleseg-egyutt-a-filmvasznon.htmlA tengernél című új filmben Angelina Jolie és Brad Pitt a mozivásznon is férjet és feleséget alakít – ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. Kult--Itt van Adele újabb dala! Igazi házibuli hangulatot teremt a világsztár http://www.life.hu/kult/20151117-adele-uj-dala-igazi-hazibuli-hangulatot-kelt-ujbol-nagyot-alkotott-a-brit-enekesno.htmlA Hello után itt a legújabb produkció a Grammy-díjas angol énekesnő 25 című albumáról. A When We Were Young a tinédzserkorunkról szól, és egy jobb házibuli hangulatát kelti. Kult--Ma van Budapest születésnapja! - 142 éves lett a magyar fővároshttp://www.life.hu/kult/20151117-ma-unnepli-szuletesnapjat-a-magyar-fovaros-budapest.html1873. november 17-én egyesítették Pestet Budával és Óbudával. A konkrét egyesítési folyamat egy teljes évig zajlott. Az első polgármester Ráth Károly volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.