Magyar kislány bűvöli el a közönséget az orosz jégbalettben

Fotó: Karpati Zsuzsanna -
jég magyar orosz Árpa Attila kislány balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ifjú magyar műkorcsolyázó, Schermann Regina hónapok óta dolgozik együtt az 5,5 millió dolláros költségvetésből készült Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusical kapcsán egy profi orosz stábbal. A darab mindössze egy héten át látható Budapesten.

Magyarországon a nagyközönség idén láthatja először a Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusicalt. A közönség soraiból is csak kevesen tudják, hogy az orosz jégbalett sztárjai mellett feltűnik a jégen egy magyar kislány, a 11 éves Schermann Regina is. Az ifjú műkorcsolyázó az egyik főszereplő, Berci megformálója, és már hónapok óta együtt dolgozik az orosz stábbal. Az ötödikes kislány kínaiul és angolul tanul, négyéves kora óta műkorcsolyázik, és sorra hozza haza a versenyekről a jobbnál jobb eredményeket. Érdekesség, hogy amíg az orosz szereplők hangja az előadás során magyarul szólal meg, egyetlen jelenet erejéig Regina dala oroszul csendül fel a kölcsönös tiszteletadás jeléül.

Fotó: Karpati Zsuzsanna

A kislány mellett három magyar színész: Tompos Kátya, Miller Zoltán és Árpa Attila is dolgozik a produkcióban, ők adják a szereplők magyar hangját.

Itt a Trónok harca legújabb előzetese - Videó!http://www.life.hu/kult/20151207-tronok-harca-harom-uj-jelenete-visszaternek-a-regi-kedvenc-szereplok.htmlAz HBO kiadta az év végi videóját, melyben láthatunk a Trónok harca hatodik évadjából három új képet. KultOrigoSzörnyű karikatúrák a való életről - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151207-karikaturak-a-legnagyobb-tarsadalmi-problemakrol-a-facebook-es-rak-is-koztuk-van.htmlEgy lengyel művész, Sebastian Pytka minél egyszerű, de annál ütősebb rajzokat szeretett volna készíteni, melyek társadalomkritikai céllal készültek. KultOrigoAz X-Faktor sztárja cselédlányként áll színpadrahttp://www.life.hu/kult/20151204-peterffy-lili-x-faktor-sztarja-az-edes-anna-szindarabban.htmlA Life.hu riportere az X-Faktorból és az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjával, a bájos Péterffy Lilivel beszélgetett. Az énekes-színészmő elmesélte, milyen baleset érte az Édes Anna című színdarab próbája alatt, és még sok más érdekességet árult el a musicalről. Kult--Hurrá! Hungarikum lett a kürtős kalácshttp://www.life.hu/kult/20151203-hungarikum-lett-a-magyarok-kedvenc-edessegebol-matol-az-egesz-vilag-imadhatja.htmlA Hungarikum Bizottság egyhangú döntéssel hungarikummá nyilvánította a kürtős kalácsot - jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter sajtótájékoztatón Budapesten. KultOrigoJohn Newman, Parov Stelar, M83 - Íme, a 2016-os Sziget fellépői!http://www.life.hu/kult/20151203-megerkezett-az-elso-8-nev-a-szigetre-jovore-is-vilaghiru-egyuttesek-a-szinpadon.htmlJövőre is érdemes lesz ellátogatni a Hajógyári-szigetre, hiszen hazánkban eddig sosem látott zenészek érkeznek hozzánk. Néhány név láttán leesett az állunk! Kult--Lajkó Félix kapta a legrangosabb vajdasági művészeti díjathttp://www.life.hu/kult/20151203-lajko-felix-kapta-a-legrangosabb-vajdasagi-muveszeti-dijat.htmlLajkó Félixnek ítélték oda a Vajdasági Magyar Művészeti Díjat, a legrangosabb délvidéki művészeti elismerést. KultFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.