John Newman, Parov Stelar, M83 - Íme, a 2016-os Sziget fellépői!

Forrás: Facebook/John Newman -
Sziget Fesztivál fesztivál Naughty Boy zenekar John Newman Parov Stelar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövőre is érdemes lesz ellátogatni a Hajógyári-szigetre, hiszen hazánkban eddig sosem látott zenészek érkeznek hozzánk. Néhány név láttán leesett az állunk!

Sigur Rós, M83, Bring Me The Horizon, John Newman, Naughty Boy, MØ, Parov Stelar, Kodaline - az első neveket a rendezvény hivatalos Facebook oldalán tették közzé. A rajongók már most igazi örömtáncot járnak a poszt alatt, ugyanis a felsorolt sztárokat eddig legközelebb talán csak Bécsben láthattuk. 2016. augusztus 10. - 2016. augusztus 17. között téged is vár a Sziget Fesztivál!

Forrás: Facebook/John Newman

Íme, a 2016-os Volt fesztivál első fellépői

Jövőre színpadra lép többek között a világ egyik legmeghatározóbb heavy metal együttese, az Iron Maiden és a tengerentúli rapper, Wiz Khalifa is. Magyar zenekarokat sem kell hiányolnunk majd, hiszen a Punnany Massif is bejelentkezett a fellépők között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.