Már online is megnézheted az Oscar-díjra jelölt magyar alkotást

Oscar-díj jelölés online Bucsi Réka videó Symphony no. 42 filmrendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-ben Oscar-díjra jelölt Symphony No. 42-t mostantól online is láthatja a közönség. Rendezőjével, Bucsi Rékával az amerikai Vice magazin készített interjút.

Alapvetően nem viccesnek szánta, de örült, amikor a közönség nevetett rajta - többek között erről is beszélt Bucsi Réka a Vice magazin újságírójának, aki a 2014-ben Oscar-díjra jelölt Symphony No. 42 című rövid anomációs filmje kapcsán kérdezgette. A Symphony-t alább tekintheted meg:

A magyar filmrendező új alkotásáról, a Love-ról is beszélt: elmondása szerint a Berlinale rövidfilmes versenyprogramjában is megjelent animációs film eltér majd előző alkotásától, a Symphony-tól, és - a nevéből adódóan - a szerelemről fog mesélni 14 percben.

Hoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?http://www.life.hu/kult/20151124-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-plakatjan-havas-jon-verben-uszo-arca-lathato.htmlHavas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton. KultOrigoElton John segít Lady Gagának legújabb albumábanhttp://www.life.hu/kult/20160121-lady-gaga-enekesno-legujabb-dalait-elton-john-irja.htmlHa két ilyen tehetség összeáll, abból csakis valami nagyon különleges és jó dolog sülhet ki. Kult--Nem Mark Darcy lesz Bridget Jones gyerekének az apja?http://www.life.hu/kult/20151218-nem-mark-darcy-az-apja-bridget-jones-gyerekenek.htmlGyanús kép látott napvilágot a Birdget Jones legújabb részének forgatásáról. KultOrigo13 híres festmény, amelyek szereplőjét nem rugdosnánk ki az ágyunkbólhttp://www.life.hu/kult/20151130-13-hires-festmeny-szexis-ferfiszereploi.htmlAzoknak, akik imádják a művészetet, és azoknak, akik eddig haszontalan dolognak tartották a csodás festmények nézegetését. Szívesen! Kult--3 híres filmszerep, amit eredetileg férfiaknak szántakhttp://www.life.hu/kult/20151125-3-hires-filmszerep-amelyet-eredetileg-ferfiaknak-szantak-de-nok-kaptak-meg.htmlAngelina Jolie, Jane Lynch és Jodie Foster – mi a közös bennük? Mind a három színésznő egy-egy férfi kollégájuk elől happolt el egy szerepet. Máris mutatjuk. Kult--Penélope Cruz melleibe kapaszkodik Ben Stillerhttp://www.life.hu/kult/20151202-a-zoolander-2-elozeteseben-penelope-cruz-melleibe-kapaszkodik-ben-stiller.htmlMég soha nem voltak kíváncsiak ennyien egy vígjáték előzetesére, mint a Zoolander 2 nemzetközi trailerére. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.