Sokan reklamálnak A hattyúk tava budapesti előadása miatt

Thinkstock -
A hattyúk tava kritika színház előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több elégedetlen néző teszi közzé véleményét A hattyúk tava február 27-i előadásával kapcsolatban. Sokan például alig láttak valamit az előadásból, és állítólag az egyik táncosnak pocakja is volt.

Rengetegen csalódtak "A hattyúk tava" február 27-i előadásában főleg azért, mert a Kongresszusi Központban alig láttak valamit a földszinti helyekről.

Sajnos a leírással ellentétben az előadás után sokan keresű szájízzel távoztak, és

egymás után születtek meg az alábbi negatív kritikák.

"Aki ott volt, az érti miről is beszélek, aki meg a vasárnapi előadásra megy az vagy vigyen magával egy ülésmagasítót, vagy már az első felvonást is állva nézze a bejáratból, mint ahogy mi tettük 14 000 Ft-ért!" - írta egy férfi az esemény Facebook-oldalán.

A kép illusztráció Thinkstock

"Most jöttünk el a szünetben! Gyalázatos előadás, színvonaltalan táncosok, unalmas koreográfia. Nézhetetlen! Az egy nagyon nagy elvárás, hogy három szólót táncoló táncos egyszerre emelje a lábát? A karról végképp nem beszélve. Nagyon nagy csalódás és nagyon nagy átverés volt!!! Hol volt a világhírű orosz balett? Ez egy harmadvonalbeli hakni, harmadvonalbeli táncosokkal!" - írta egy másik néző.

"A varázslónak konkrétan pocakja volt... amivel nincs gondom, ha nem balett-táncos."

Az elégedetlen nézők a Facebookon már egy zárt csoportot is létrehoztak, amihez már 370-en csatlakoztak, és azt akarják elérni, hogy kapják vissza a jegyük árát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.