Könyvet írt a vele történt nemi erőszakról: Bestseller lett!

Forrás: Facebook/Jessica Knoll -
bestseller nemi erőszak könyv Jessica Knoll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Knoll írt egy népszerű könyvet egy lányról, akit tizenéves korában megerőszakoltak. Az író most elárulta: nagyon hasonló traumatikus élményben volt része neki is. 

A New York Times bestsellerlistáját is megjárt Luckiest girl alive című könyv szerzője egy esszében mesélte el, hogy őt is hasonló módon, csoportosan erőszakolták meg. Knoll csak tizenöt éves volt akkor - írja az Origo.

Forrás: Facebook/Jessica Knoll

A lány azt írja benne, hogy egy buliban erőszakolta meg három iskolatársa, és utána csak a fürdőszobában nyerte vissza az eszméletét.

Elmondása szerint sem az esemény utáni tablettát felíró orvos, sem ő nem nevezte erőszaknak az esetet, egészen addig, amíg 7 évvel később a pszichológusa el nem mondta neki, hogy ami vele történt, kimeríti a csoportos nemi erőszak fogalmát.

A majdnem félmillió példányban eladott regény megfilmesítési jogait Reese Witherspoon vette meg, Knoll írja a forgatókönyvet. A sikerregény magyarul is megjelenik május közepén Szerencse lánya címmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.