Újabb magyar rendező törhet be Hollywoodba

színész Mundruczó Kornél Hollywood Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  Fehér Istent jegyző Mundruczó Kornél a háromszoros Oscar-jelölt Bradley Cooper főszereplésével forgathat mélytengeri környezetben játszódó sci-fit Max Landis forgatókönyvéből. 

Nemes Jeles László Oscar-díja után újabb hazai filmes szakember kerülhet a legjobbak közé. Mundruczó Kornél filmtervének már címe is van, a Deeperben a színész egy kegyvesztett űrhajóst alakítana, aki egy újonnan felfedezett óceáni árokba merül alá. A fickónak hamarosan fizikai és pszichológiai értelemben is harcba kell szállnia a tenger mélyén lakozó, titokzatos erőkkel - írja az Origo.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A Deeper elkészültét Mundruczó párhuzamosan futó európai projektje is hátráltathatja, amire kis híján 700 millió forint gyártási támogatást kapott a Filmalaptól.

Május elején kezdődik a forgatása a magyar-német koprodukcióban készülő A felesleges embernek, ami egy különleges képességű fiú és egy orvos barátságáról szól, akik a migrációs válság közepén találkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.