Így még sosem láthattad Erzsébet királynőt

Forrás: Facebook/The British Monarchy -
fénykép kutya fotó ünneplés II. Erzsébet brit királynő Annie Leibovitz corgi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90 éves brit uralkodónőt kedvencei között kapta lencsevégre a világhírű fotográfus, Annie Leibovitz.

Lázban ég a brit birodalom: április 21-én ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabban regnáló uralkodója, II. Erzsébet királynő. Ennek alkalmából több fényképet is készített róla a sztárfotós Annie Leibovitz: láthattuk már unokái között, alább pedig kedvenc corgijai gyűrűjében mosolyog.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

Erzsébet királynő köztudottan nagy kutyabarát, a hírek szerint körülbelül 30 corgit tart otthonában, a Buckingham-palotában - többet azonban már nem szeretne.

5 dolog, amit nem tudtál II. Erzsébet brit királynőről

Ma ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó koronása, II. Erzsébet királynő. Míg az Egyesült Királyságban ünnepségek sorozatával köszöntik majd az uralkodónőt, addig a Life.hu ez alkalomból összegyűjtött 5 kevésbé ismert tényt, amelyet valószínűleg nem tudtál a több mint 63 éve regnáló királynőről. A Life.hu cikkéért kattints ide!

/1604/Soha_201645145925

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.