Ilyet még nem láttál! Hat buldózer esett egymásnak Kínában

viadal Kína buldózer
Az emberekből néha kitörnek az állati ösztönök. Kínában hat buldózeres agya úgy elborult, hogy a szarvasokéhoz hasonló viadalt vívtak a nyílt utcán.

"Még fizetnék is azért, hogy többet lássak" - írja egyik ismerősöm, miután megnézte az alábbi videót, ami olyan, mintha egy Transformersbe illő jelenet jóval kisebb költségvetésű verzióját ömlesztették volna a valóságba.

A felvételen ugyanis az látszik, hogy buldózerek kakaskodnak egy építkezés közepén a Hebei nevű észak-kínai városban. Öröm nézni, ahogy a hat darab többtonnás monstrum egymásnak csapódott,

ráadásul az egyik fel is borult.

Az AP hírügynökség szerint két konkurens építkezési vállalkozás munkásai estek egymásnak a város utcáján, de a pontos kiváltó ok ismeretlen. A jelentés szerint senki sem sérült meg, és állítólag senkit sem vettek őrizetbe.

Intim pillanatban kaptuk el Harry herceget és Chewbaccáthttp://www.life.hu/news/20160419-intim-pillanatban-kaptuk-el-harry-herceget-es-chewbaccat.htmlVilmos és Harry herceg ellátogatott a Star Wars 8 anyaméhének számító Pinewood Studióba, ahol nem más vezette őket körbe, mint Daisy Ridley and Mark Hamill. News--Zebra ácsorgott egy nagykanizsai bevásárlóközpont bejárata előtthttp://www.life.hu/news/20160419-egy-elo-zebra-is-kihasznalta-a-vasarnapi-boltzar-eltorleset.htmlÚgy tűnik, hogy egy zebra nagyon megörült a vasárnapi boltzár eltörlésének, ezért kiszökött a nagykanizsai Tesco melletti cirkuszból, majd az áruház bejárata előtt álldogált. Állítólag egy biztonsági őr fékezte meg a kíváncsi állatot. News--Egy nő élőben közvetítette, ahogy a barátja megerőszakol egy lánythttp://www.life.hu/news/20160415-egy-no-eloben-kozvetitte-ahogy-baratja-megeroszakol-egy-lanyt.htmlA napokban egy szörnyű videó söpört végig az interneten. Egy 18 éves lány élőben közvetítette a Twitteren, ahogy a barátja megerőszakol egy másik lányt. NewsThinkstockDurva fenyítést kapott az a diák, aki rajtakapta a tanárát pornónézés közbenhttp://www.life.hu/news/20160418-durva-fenyitest-kapott-az-a-diak-aki-rajtakapta-a-tanarat-pornonezes-kozben.htmlBerontott az osztályterembe, és ordibálni kezdett egy tanár az egyik diákjával. Azzal a diákjával, aki előtte kopogás nélkül ment be oktatójához és rajtakapta, amint pornót néz. News--Ilyen ronda macskát még életedben nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160419-ilyen-ronda-macskat-meg-eletedben-nem-lattal.htmlMegtaláltuk a nap, nem is...a hét legrondább macskáját! A kis cirmos nagyjából pont úgy néz ki, mint aki megpuszilt egy működő porszívót, vagy mint akinek a gazdija egy plasztikai sebész és rajta kísérletezett volna. NewsOrigoZebra ácsorgott egy nagykanizsai bevásárlóközpont bejárata előtthttp://www.life.hu/news/20160419-egy-elo-zebra-is-kihasznalta-a-vasarnapi-boltzar-eltorleset.htmlÚgy tűnik, hogy egy zebra nagyon megörült a vasárnapi boltzár eltörlésének, ezért kiszökött a nagykanizsai Tesco melletti cirkuszból, majd az áruház bejárata előtt álldogált. Állítólag egy biztonsági őr fékezte meg a kíváncsi állatot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.