Ilyet még nem láttál! Hat buldózer esett egymásnak Kínában

viadal Kína buldózer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberekből néha kitörnek az állati ösztönök. Kínában hat buldózeres agya úgy elborult, hogy a szarvasokéhoz hasonló viadalt vívtak a nyílt utcán.

"Még fizetnék is azért, hogy többet lássak" - írja egyik ismerősöm, miután megnézte az alábbi videót, ami olyan, mintha egy Transformersbe illő jelenet jóval kisebb költségvetésű verzióját ömlesztették volna a valóságba.

A felvételen ugyanis az látszik, hogy buldózerek kakaskodnak egy építkezés közepén a Hebei nevű észak-kínai városban. Öröm nézni, ahogy a hat darab többtonnás monstrum egymásnak csapódott,

ráadásul az egyik fel is borult.

Az AP hírügynökség szerint két konkurens építkezési vállalkozás munkásai estek egymásnak a város utcáján, de a pontos kiváltó ok ismeretlen. A jelentés szerint senki sem sérült meg, és állítólag senkit sem vettek őrizetbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.