Szívek szállodája forgatás színész fizetés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben egyre több infó derül ki a sorozat folytatásáról. A legújabb fejlemények szerint nem igazán csendesek a forgatási napok. 

Utolsó szereplőként a Sookie-t játszó Melissa McCarthy is bejelentette, hogy visszatér. Bár a hírnek a rajongók nagyon örültek, a stábtagok kevésbé. A RadarOnline szerint Alexis Bledel és Lauren Graham teljesen kiakadtak, amikor megtudták, hogy a sztár mekkora fizuért vállalta el újra a szerepet.

Forrás: Warner Bros.

A lap forrásai szerint a színésznő körülbelül 2 millió dollárt kap a mellékszerepért, ami a két sztának egyáltalán nem tetszik, hiszen szerintük ők arányaiban sokkal kevesebbet kapnak a főszerepért.

Ez folyamatos feszültséget okoz a lányok között, ami már a forgatásokon is meglátszik. Vajon mi lesz ennek a vége?

Koncz Zsuzsa Szörényi Leventéről nyilatkozott - Ez nem túl hízelgőhttp://www.life.hu/kult/20160525-koncz-zsuzsa-szorenyi-leventerol-nyilatkozott.htmlBár Koncz Zsuzsa sokszor dolgozott együtt Szörényi Leventével, elárulta, soha nem voltak jó barátok: sőt... Kult--Szendy Szilvi elárulta, mi jut eszébe a férfiakrólhttp://www.life.hu/kult/20160520-szendy-szilvi-elarulta-mi-jut-eszebe-a-ferfiakrol.htmlA színésznő a nemek harcáról, a nőkről, és a férfiakról is elmondta rövid, te tömör véleményét. KultOrigoLászló Boldizsár számára ez jelenti a sírig tartó hűségethttp://www.life.hu/kult/20160518-laszlo-boldizsar-szamara-ez-jelenti-a-sirig-tarto-huseget.htmlFantasztikus élményre hív László Boldizsár, és még abba is beavatott mindenkit, hogy mit jelent számára az örök szerelem, vagy éppen a sírig tartó hűség. KultOrigoHalott hírességeket elevenít meg egy fiatal lány http://www.life.hu/kult/20160517-egy-17-eves-lany-fotoin-amul-a-vilag-halott-konyvszereplok-es-szinesznok-portrei.htmlAnnelies Maria Francine azzal vált híressé az Instagramon, hogy ismert színészek vagy mesekarakterek bőrébe bújik, majd lefotózza magát. KultOrigoRemegve élveztük Freddie dalát - Éld át újra!http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizios-dalfesztivalon-2016-ban.htmlÖtödikként lépett az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára Magyarország küldöttje, mi pedig lélegzet-visszafojtva figyeltük testének és hangjának minden egyes rezdülését. Kult--Francia portréfilm készült Zsigmond Vilmos operatőrrőlhttp://www.life.hu/kult/20160514-francia-portrefilm-keszult-zsigmond-vilmos-operatorrol-cannesi-filmfesztival.htmlNagy érdeklődés mellett mutatták be a közelmúltban elhunyt Zsigmond Vilmos Oscar-díjas magyar operatőrről szóló francia portréfilmet a 69. cannes-i fesztivál Cannes Classics elnevezésű programjában. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.