Molnár Áron színész Szegedi Szabadtéri Színpad Szegedi Szabadtéri Játékok szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A piszkosul tehetséges és jóképű magyar színész bevallotta, hogy mi az, ami megdobogtatja a szívét, de azt szemérmesen elhallgatta, mit csinálna a szabad ég alatt!

Molnár Árontól sem a kemény munka, sem a bolondozás nem áll távol. Az Újvidéken született színész bizonyára sok lány szívét megdobogtatja, de most az is kiderül, hogy mi az, ami nála emeli meg a pulzust!

5 szívszorító film a franciáktól - ezeket mindenképpen látnod kellhttp://www.life.hu/kult/20160415-5-szivszorito-film-a-franciaktol.htmlA Franciaországban hamarosan megkezdődő futball Európa-bajnokság kapcsán összegyűjtöttük az öt kedvenc filmünket, amit a franciáknak köszönhetünk. Zsebkendőket elő! Kult--Ma lenne 90 éves Marilyn Monroe, a szexszimbólumhttp://www.life.hu/kult/20160601-marilyn-monroe-junius-elsejen-szuletett-90-evvel-ezelott-los-angelesben.htmlNorma Jeane Mortenson néven ezen a napon látta meg a napvilágot Marilyn Monroe 90 évvel ezelőtt Los Angelesben. Karrierjét a véletlen szerencsének köszönheti, de nem kellett sok, hogy Amerika ünnepelt sztárjává váljon. Kult--Kerényi Miklós Máté nagyon zavarba jött saját gondolatától!http://www.life.hu/kult/20160531-kerenyi-miklos-mate-zavarba-jott-sajat-gondolatatol-amikor-dancs-annamarirol-kerdeztek.htmlA színpadon ilyen nem fordulhat elő, de a kulisszák mögött vele is megtörténhet, hogy bizony valami vagy valaki zavarba ejti. KultOrigoDancs Annamari: “Volt már bőrömből kivetkőzős állapotom”http://www.life.hu/kult/20160531-dancs-annamari-vallott-a-szerelemrol-es-feltekenysegrol-is.htmlA gyönyörű énekesnő, Kerényi Miklós Máté párja bevallotta, hogy mit jelent számára a szerelem, ahogy azt is, hogy felüti-e néha a fejét a féltékenység. KultOrigoAngry Birds: 21 érdekesség a híres játékról és a belőle készült új mozifilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20160530-angry-birds-21-erdekesseg-a-hires-jatekrol-es-a-belole-keszult-uj-mozifilmrol.htmlMár a hazai mozik is játsszák az Angry Birds – A filmet, amely az egyik legismertebb és legnépszerűbb mobilos játék alapján készült, elsősorban persze a gyerekek számára. Mi pedig ennek apropóján összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet — játékról és filmről egyaránt. Kult--Egy férfi állítja: apja ölte meg Fekete Dáliát (18+)http://www.life.hu/kult/20160531-kaliforniai-exnyomozo-steve-hodel-allitja-apja-george-hodel-volt-fekete-dalia-gyillkosa.htmlAz egyik leghátborzongatóbb Los Angeles-i gyilkosság elkövetőjét a mai napig nem sikerült megtalálni. A ‘40-es években találtak rá a félbevágott és megcsonkított Elizabeth Short testére, aki Fekete Dáliaként vált ismertté. Egy Los Angeles-i exnyomozó most azt állítja, az apja volt a hírhedt gyilkos. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.