Fotósorozat: ilyen lesz az arckifejezésed, ha szélgépet tolnak eléd

fotósorozat szélgép vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A litván fotós legújabb projektjében egy szélgépé a főszerep, és azoké az embereké, akik nem féltek röhejesen kinézni. Tadas Cerniauskas úgy fotózta az embereket, hogy közben az orkán erejű széllel kellett szembenézniük: senkinek nem volt rendezett az ábrázata.

Valami vicceset akart csinálni a litván fotós, Tadas Cerniauskas. Úgy döntött, szélgéppel szembe fordítja a vállalkozó szellemű embereket, és megörökíti röhejes arckifejezésüket. Még ő maga is meglepődött, mennyi szabadszellemű ember vállalta a fotózást: ők nem féltek, hogy viccesen fognak kinézni, A szél ugyanis egyik alany arcberendezését sem hagyta rendezetten! A "Blow Job" névre keresztelt fotósorozatnak nemcsak a végeredménye vicce, a folyamat is szórakoztató volt. A fényképész szerint mindenki sírt a nevetéstől.

/1701/Ilyen2017123131345

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.