Fotósorozat: ilyen lesz az arckifejezésed, ha szélgépet tolnak eléd

fotósorozat szélgép vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A litván fotós legújabb projektjében egy szélgépé a főszerep, és azoké az embereké, akik nem féltek röhejesen kinézni. Tadas Cerniauskas úgy fotózta az embereket, hogy közben az orkán erejű széllel kellett szembenézniük: senkinek nem volt rendezett az ábrázata.

Valami vicceset akart csinálni a litván fotós, Tadas Cerniauskas. Úgy döntött, szélgéppel szembe fordítja a vállalkozó szellemű embereket, és megörökíti röhejes arckifejezésüket. Még ő maga is meglepődött, mennyi szabadszellemű ember vállalta a fotózást: ők nem féltek, hogy viccesen fognak kinézni, A szél ugyanis egyik alany arcberendezését sem hagyta rendezetten! A "Blow Job" névre keresztelt fotósorozatnak nemcsak a végeredménye vicce, a folyamat is szórakoztató volt. A fényképész szerint mindenki sírt a nevetéstől.

/1701/Ilyen2017123131345
Elhunyt Takács Klára operaénekeshttp://www.life.hu/kult/20170121-meghalt-takacs-klara-operaenekes.htmlTakács Klára operaénekes szombaton hajnalban hunyt el - tájékoztatta családja az MTI-t. Kult--Szerettei nem tudták teljesíteni Kalpka György kívánságáthttp://www.life.hu/kult/20170120-nem-tudtak-edesanyja-melle-temetni-klapka-gyorgyot.htmlJanuár 20-án, a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra Klapka Györgyöt. Az Aranyember váratlanul hunyt el 88 éves korában, január 4-én. Kult--Cuki kutyák és szívdöglesztő férfiak: Ez ám a tökéletes párosításhttp://www.life.hu/kult/20170119-testepito-ferfiak-pozoltak-kutyakkal-egy-naptarnak.htmlNem létezik jobb összeállítás annál, mint amikor gyönyörű férfiak cuki kutyákkal pózolnak. Kaliforniában idén is megvalósították ezt a párosítást. A testépítők álltak modellt egy naptárnak gyönyörű ebekkel. Kult--Tudjuk, mit fogsz csinálni hétvégén! Programok, amiket mi ajánlunk neked!http://www.life.hu/kult/20170118-programajanlo-januar-19-22.htmlIzgalmas hétvége elé nézünk: remek programok várják a kikapcsolódásra vágyókat országszerte. Lesz pálinkakóstoló, érzelmes talk show Rékasi Károllyal, ahol őszintén beszél a magánéletéről, de a Magyar Hoki Napján is mindenki jól fog szórakozni, aki szeret korcsolyázni. Kult--Jim Carrey 55 éves: íme a karrierjének legemlékezetesebb szerepei!http://www.life.hu/kult/20170116-jim-carrey-karrierje-55-szuletesnapjan.htmlMa ünnepli jubileumi születésnapját az a hollywoodi komikussztár, akit már-már közhelyszerűen gumiarcúként szokás emlegetni — és aki egyáltalán nem csak a gumiarcával, és nem csak vígjátékokban bizonyította a tehetségét. A jeles alkalomból a karrierje legfontosabb filmszerepeinek felelevenítésével köszöntjük Jim Carreyt. Kult--Hajléktalan lett Szalay Kriszta - Napokig depresszió gyötörtehttp://www.life.hu/kult/20170117-hajlektalan-lett-szalay-kriszta-szineszno-egy-szindarab-kedveert-miatt-probalta-ki.htmlEgy színdarab kedvéért próbálta ki a hajléktalanok életét Szalay Kriszta színésznő, akinek a tervei között egy különleges darab szerepel. A műben egy 62 éves nő, Jutka életét mutatnák be, aki negyedszázada az utcán él. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.