Kritikus festmények az ember és a technika kapcsolatáról - Fotók!

festmény társadalom technika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember ma már jobban kötődik a technikához, mint élete párjához? Inkább nézünk az interneten természetfilmeket, mint hogy kimenjünk a természetbe? Kritikus sorozat készült a mai társadalmi helyzetről, és ha túlzó is, sajnos igaz!

Tényleg többet érnének a lájkok, mint a valódi emberi kapcsolatok? A kedvelésekre várva tényleg képesek vagyunk elmulasztani minden élményt, ami szembejön velünk? John Jackson művész hosszú ideig ellenállt mindennek, aminek köze volt a technikához, ő maga nem használja a közösségi oldalakat, de azt látja, mit művelnek ezek az emberi kapcsolatokkal, és meg is örökítette. Provokatív festményeiben talán kicsit túlzóan, de görbe tükröt tart mindenkinek, és bemutatja, hogyan látja ő a mostani társadalmat. Az emberek a videómegosztón nézik a természetfilmeket, tableten a tűzijátékot és közben elmulasztják mindazt, ami körülöttük történik.

/1705/Kriti201752141753

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.