Így jártam anyátokkal
Az Így jártam anyátokkal sorozata lassan 3 éve ért véget, de az igazi fanatikusok sosem hagyják abba. A szereplőkön azért meglátszik az idő múlása. Nézd meg, hogy néznek ki most!

Az Így jártam anyátokkal című sorozat szinte rögtön kultikussá vált, főként egyedi stílusa miatt. A rajongók 208 epizódon keresztül izgulhattak a főszereplőért, azaz Ted Mosbyért, hogy megtalálja végre gyermekei anyját. Próbálkozásait, kudarcait és sikereit végigkísérték barátai: Barney Stinson, a nőcsábász, Marshall és Lily, valamint Robin is. A sorozat egyediségét az adja, hogy a főszereplő saját gyermekeinek meséli el életének történetét, visszamenve az időben idézi fel az emlékeket, és minden véletlen eseményt, ami az anyjuk felé sodorta őt. Már lassan három éve annak, hogy mindenki tudja, hogyan is járt Ted Mosby gyermekei anyjával, ennyi ideje mutatták be ugyanis a sorozat utolsó részét. A szereplők azóta alaposan megváltoztak: nézd meg, hogy néznek ki most!

/1704/_gy_n2017428125936
Tíz dolog, amit nem tudtál a Vígszínház A Pál utcai fiúk előadásárólhttp://www.life.hu/kult/20170428-tiz-dolog-a-vigszinhaz-a-pal-utcai-fiuk-eloadasarol.htmlTavaly ősszel mutatta be a Vígszínház Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játékát Marton László rendezésében. Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényéből készült előadás eddigi menetelése igazi sikertörténet, kevesebb mint fél év alatt több mint 65 ezren látták, az albuma már aranylemez, a Mi vagyunk a Grund című dalból készült hivatalos videóklip megtekintése pedig közel 200 ezernél jár a YouTube-on. KultOrigoA világ legviccesebb pillanatai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170427-ezek-a-vilag-leghumorosabb-pillanatai.htmlOlyan fotók láttak napvilágot, amelyekről alig hisszük el, hogy valóságosak. Pedig azok! KultOrigoElhunyt Jonathan Demme Oscar-díjas amerikai filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20170426-jonathan-demme-oscar-dijas-amerikai-filmrendezo-elhunyt.htmlHetvenhárom évesen elhunyt Jonathan Demme Oscar-díjas amerikai filmrendező, olyan művek alkotója, mint A bárányok hallgatnak, a Philadelphia vagy A mandzsúriai jelölt. Szóvivőjének közlése szerint a nyelőcsőrákban szenvedő filmes szerda reggel halt meg New Yorkban, családja körében. KultOrigoEkkor érkezik a Jégvarázs második része http://www.life.hu/kult/20170426-ekkorra-varhato-a-jegvarazs-masodik-resze.htmlMindenki imádta a Jégvarázs című Disney-mesét, és sokan reménykedtek benne, hogy lesz folytatása. Most pedig már azt is tudni, hogy mikorra várható. KultOrigoProgramajánló a május 1-jei hétvégérehttp://www.life.hu/kult/20170425-programajanlo-majus-elsejei-hetvegere.htmlHamarosan itt a május 1-jei hosszú hétvége. Reméljük, hogy sok napsütésben lesz részünk, hiszen számos kültéri programmal kedveskednek a szervezők országszerte. Mi most összegyűjtöttünk a legjobbakból néhányat. KultThinkstockTévés nyomozók és híresen bombázó exeikhttp://www.life.hu/kult/20170424-teves-nyomozok-regi-szerelmei.htmlTudod, miben hasonlít Benedict Cumberbatch (Sherlock), Jonny Lee Miller (Sherlock és Watson) és Shemar Moore (Gyilkos elmék)? Mindhárman olyan exeket tudnak felmutatni a múltjukból, akit férfiak ezrei csodálnak. Íme, azok a hölgyek, akik néha napokig-hónapokig, de volt, hogy évekig voltak társai a legzseniálisabb és legellenállhatatlanabb detektíveknek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.