Usztics Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
68 éves korában meghalt Usztics Mátyás színművész, a Nemzeti Kamara Színház alapító-igazgatója.

A gyászhírt a család hozzájárulásával Usztics Mátyás rajongói Facebook-oldalán közölték vasárnap délután. Saját, Penészleki temető című versével búcsúztak tőle:

Usztics színház- és szinkronszerepei mellett a televízióban vált országosan ismertté. Hunyadi János hadnagy szerepét alakította a kilencvenes évek ikonikus krimisorozatában, a Kisvárosban.

Usztics Mátyás 2008. október 2-án Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az utóbbi időben viszont eltűnt a nyilvánosság elől.

Sorra mondanak fel a Vígszínház dolgozóihttp://www.life.hu/kult/20170429-felmondashullam-a-vigszinhazban.htmlLapinformációk szerint egyre többen mondanak fel a Vígszínház társulatából. Úgy tudni, eddig két tucat kolléga távozhatott. Most pedig az is kiderült, hogy miért hagyják ott a színházat Eszenyi Enikő munkatársai.Kult--Meghalt Michael Mantenuto: öngyilkos letthttp://www.life.hu/kult/20170428-michael-mantenuto-ongyilkos-lett.htmlA 35 éves Michael Mantenuto önmaga vetett véget életének. Kult--Így néznek ki most, az Így jártam anyátokkal szereplői - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170428-igy-neznek-ki-most-az-igy-jartam-anyatokkal-szereploi.htmlAz Így jártam anyátokkal sorozata lassan 3 éve ért véget, de az igazi fanatikusok sosem hagyják abba. A szereplőkön azért meglátszik az idő múlása. Nézd meg, hogy néznek ki most! KultAFPA világ legviccesebb pillanatai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170427-ezek-a-vilag-leghumorosabb-pillanatai.htmlOlyan fotók láttak napvilágot, amelyekről alig hisszük el, hogy valóságosak. Pedig azok! KultOrigoTíz dolog, amit nem tudtál a Vígszínház A Pál utcai fiúk előadásárólhttp://www.life.hu/kult/20170428-tiz-dolog-a-vigszinhaz-a-pal-utcai-fiuk-eloadasarol.htmlTavaly ősszel mutatta be a Vígszínház Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játékát Marton László rendezésében. Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényéből készült előadás eddigi menetelése igazi sikertörténet, kevesebb mint fél év alatt több mint 65 ezren látták, az albuma már aranylemez, a Mi vagyunk a Grund című dalból készült hivatalos videoklip megtekintése pedig közel 200 ezernél jár a YouTube-on. KultOrigoElhunyt Jonathan Demme Oscar-díjas amerikai filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20170426-jonathan-demme-oscar-dijas-amerikai-filmrendezo-elhunyt.htmlHetvenhárom évesen elhunyt Jonathan Demme Oscar-díjas amerikai filmrendező, olyan művek alkotója, mint A bárányok hallgatnak, a Philadelphia vagy A mandzsúriai jelölt. Szóvivőjének közlése szerint a nyelőcsőrákban szenvedő filmes szerda reggel halt meg New Yorkban, családja körében. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.