65 évesen elhunyt Szénich János a a Hobo Blues Band és az EDDA egykori gitárosa

halál Szénich János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 évesen halt meg Szénich János, a legendás gitáros, aki játszott a Hobo Blues Bandben, az EDDA-ban, a Non-Stopban és a Juventusban is.

Hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Szénich János gitáros, aki játszott Hobo Blues Bandben, az EDDA-ban, a Non-Stopban és a Juventusban is. Halálhírét Hobo közölte a Facebook-oldalán.

Szénich János 1967 óta volt a pályán, énekesként és szerzőként is dolgozott. Az 1978-ban megalakult Hobo Blues Bandbe egy évvel később csatlakozott. A kétnyakú gitárjával és Nem bűn a lustaság feliratú pólójával ismertté vált Szénich János játszott a HBB első, 1980-ban megjelent albumán. 1985-ben rövid ideig volt az EDDA gitárosa. Az elmúlt három évtizedben külföldön, elsősorban Németországban és különböző hajókon zenélt - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.