Mindenki imádja a Sziget egyik vécéjét: titkos bulihelyre nyílt az ajtaja

buli Sziget wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már Amerikáig is eljutott a Sziget egyik vécéjének híre, és mindenki imádja. Az ajtaja mögött ugyanis nem pottyantóst talált az ember, hanem átjárót egy titokzatos buliba!

Az idei Sziget is nagy sikerrel zárult, a fesztiválon tényleg mindenki megtalálhatta azt a sátrat, ami az ő zenei ízléséhez passzol. Nagy sztárfellépők, rengeteg bulizó ember, szabadság és őrültség volt napokon át, és hiába ért már véget a fesztivál, a híre még most is terjed. Amerikában például a napokban kaptak fel egy videót, ami a Sziget egyik vécéjéről készült. Annak ajtaja mögött ugyanis nem éppen az a látvány fogadta az embereket, amire számítottak. Nem mosdót rejtett, hanem egy átjárót egy titkozatos buliba! Akiben él még egy kis gyerek, az biztosan értékelte a különleges meglepetést. Még a New York Post is bemutatta.

/1708/Leg_r201781411350

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.