újszínház2019 színház farsang február program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a farsang, áll a bál... De mehetsz böllértalálkozóra is. Vagy színházba. Mindegy hogy döntesz, biztosan megtalálod a számításodat. Válogass a számos programajánlat közül kedvedre!

XIII. Kevi Böllértalálkozó

Az idelátogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Lesz malacsütés, pálinkakóstolás, zene, tánc, egyszóval igazi régi disznótoros hangulat.
Időpont: 2019. február 15-16.
Helyszín: Túrkeve, kemping

XIII. Kevi Böllértalálkozó Forrás: Facebook/Kevi Böllértalálkozó

Kultúrházak éjjel-nappal 2019

Cupido táncszínházi előadás a szerelemről és annak viszontagságairól, St. Martin és a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar közös lemezbemutató koncertje, sakk klub, nyugi jóga, szenior örömtánc, képeslap festés, textil szatyor nyomtatás és még sok izgalmas program várja a látogatókat.
Időpont: 2019. február 15-17.
Helyszín: Kecskemét, Hírös Agóra Kulturális Központ

Kultúrházak éjjel-nappal 2019 Forrás: Facebook/Kultúrházak éjjel-nappal

Farsangi mulatság

Farsangkor felfordul a világ rendje. Ilyenkor kibújhatunk a bőrünkből és sok mindent szabad, amit máskor nem. A Vajdahunyadvárból ezen napon nem hiányozhatnak a magyar néphagyomány jól ismert figurái, a gólya-, a medve- és a kecskealakoskodók, akik a nap folyamán többször is feltűnnek majd, hogy ráijesszenek a Télre. Családi programkavalkád, sok zajjal, vidámsággal. Az esemény jelszava: állati a buli! Belépőjegyek: gyerek 1000 forint, felnőtt 2000 forint.
Időpont: 2019. február 16.
Helyszín: Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár

Farsangi mulatság a Vajdahunyadvárban Forrás: mmgm.hu

Színház - Csukás István: A Nagy Ho-ho-ho-horgász télen-nyáron

Ki ne ismerné a kedves Nagy Horgászt és állandó partnerét, sporttársát, a kekec Főkukacot? Most történeteik fordulatos, kacagtató és tanulságos kalandokon át színpadi feldolgozásban is újraélhetőek.
Időpont: 2019. február 17-től hetente
Helyszín: Budapest, Újszínház

Csukás István: A Nagy Ho-ho-ho-horgász télen-nyáron Forrás: Újszínház

Almádi téltemető és tavaszköszöntő

A budatavai strandnál finom falatkák közt orja leves, csülkös babgulyás, sült kolbász, hurka, hagymás vér, resztelt máj, toros káposzta, székely túrófánk, aranygaluska, mákos guba és szendvics is szerepel a rögtönzött étlapon. Az odaillő muzsikaszó valamint a legjobb mesterszakácsok és séfek között a „Nemzet rozmárja" – remélhetőleg további társakkal – kellő óvatosság mellett megmártózhat a Balatonban is.
Időpont: 2019. február 24.
Helyszín: Balatonalmádi, Szent Erzsébet liget

Almádi téltemető és tavaszköszöntő Forrás: Facebook/Balatonalmádi Város

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.