Trónok harca: összeesett egy színésznő az utolsó évad forgatása közben

forgatás ájulás rekord csata csatajelenet Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt a Trónok harca utolsó évada. A kétperces előzetesből már sejthetjük, hogy baljós idők járnak a Hét Királyságban. A készítők egy interjúban elárulták, hogy rekordhosszúságú csatajelenetre számíthatnak a rajongók, amelynek forgatása során az egyik színésznő el is ájult. 

A Trónok harca készítői az Entertainment Weeklynek adtak interjút, amelyben elárultak néhány dolgot a közelgő utolsó évadról, amelynek első epizódját áprilisban láthatjuk.

Maisie Williams Arya Stark szerepében Forrás: HBO

A Blikk cikke szerint rekordhosszúságú, 90 perces csatajelenetre számíthatunk. Az eddigi rekord 40 perc volt A Gyűrűk Ura: A király visszatér című filmben. A forgatás minden eddiginél jobban igénybe vette a színészeket, ugyanis 11 héten keresztül forgatták az epizódot, ráadásul mindig éjszaka.

Éppen ezért történhetett, hogy az egyik, szándékosan meg nem nevezett színésznő elájult a forgatás közben. Aznap hamarabb haza kellett engedniük, hogy kipihenje magát a másnapi hajrára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.