Istenes Bence új feladata: szorosabb kapcsolata lesz a zenével

Caramel Magna Cum Laude UNICEF zene gyerekek Istenes Bence koncert segélykoncert Bagossy Brothers Company
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenére és a focira koncentrálna egy kicsit jobban Istenes Bence. A műsorvezető most az UNICEF jótékonysági segélykoncert házigazdája lesz Budapesten. 

„Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.

A Németországban élő tévés ezer szálon kötődik a zenéhez. Évekkel ezelőtt saját bandával lépett fel és rengeteg zenei eseményt vezetett, együtt utazott, élt az együttesekkel. Máig élete egyik legszebb korszakaként emlékszik vissza ezekre az évekre. Bence a zene iránti szenvedélyét az utóbbi időben parkolópályára tette, azonban nem adta fel teljesen.

„Ha újrakezdhetném az életem, akkor biztos, hogy a focira és a zenére még jobban koncentrálnék. Profi futballista már nem leszek, arra azonban tudatosan készülök, képzem magam, hogy a zenét beépítsem a jövőmbe. Nagy öröm számomra, hogy újra ebben a közegben lehetek. A Budapest Park a hazai könnyűzenei műfaj egyik legfontosabb helyszíne, igazi megtiszteltetés lesz itt közönség elé állni. Főleg ilyen sztárok társaságában” – mondta Bence.

Istenes Bence többet foglalkozna a zenével, ha újrakezdhetné Forrás: Czabán Máté

A segélykoncerten a Bagossy Brothers Company, a Blahalouisiana, Caramel, a Lóci játszik, a Magna Cum Laude, a Parno Graszt, a Punnany Massif, a Supernem alkotta line-up zenél majd. A jegybevétel teljes egészében az UNICEF legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja.

„Kétgyermekes apa vagyok és tudom, hogy a mi családunkban minden feltétel adott ahhoz, hogy gyermekeink boldogságban, egészségben éljenek. Sajnos sok gyereknek azonban csak a szenvedés jut osztályrészül. A koncerttel most nekik próbálunk meg segíteni, ezért is fontos számomra ez az este” – tette hozzá Istenes Bence, aki arra kér mindenkit, aki szeretne segíteni és jól szórakozni, hogy vegyen jegyet, jöjjön el a különleges koncertre.

Jobb ember leszek!: így tegyél jót másokkal a hónap hátralévő napjaibanhttp://www.life.hu/kult/20190522-jobb-ember-leszek-igy-tegyel-jot-masokkal-a-honap-hatralevo-napjaiban.htmlHa most kapsz a fejedhez, hogy nem teljesítette a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívását, akkor sincs veszve semmi. Most adunk néhány tippet ahhoz, hogyan hozd be a lemaradást. Bátran vond be akár a gyermekeidet is! KultOrigoProgramajánló: ezeket a programokat ne hagyd kihttp://www.life.hu/kult/20190520-programajanlo-majus-kozepetol.htmlIsteni grillételek, testes borok, nagyszerű élmények várnak rád, ha úgy döntesz, hogy te is kimozdulsz a négy fal közül. Ehhez ajánlunk most néhány remek programot. KultOrigoTom Cruise szinkronizálásáért küzdött Rékasi Károly és Kautzky Armandhttp://www.life.hu/kult/20190520-tom-cruise-szinkronizalasaert-kuzdott-rekasi-karoly-es-kautzky-armand.htmlKetten pályázták meg évekkel ezelőtt Tom Cruise szinkronhangjának szerepét. A két színész Rékasi Károly és Kautzky Armand voltak. Úgy alakult, hogy kis csúszással, de mindketten megkapták a szerepet. Kult--Tízszeres áron kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain írt egy koncert előtthttp://www.life.hu/kult/20190520-tizszeres-aron-kelt-el-egy-papirtanyer-melyre-kurt-cobain-irt-egy-koncert-elott.htmlTízszeres áron, 22,4 ezer dollárért (6,5 millió forint) kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain, a Nirvana együttes énekese írta fel egy előadás dalainak sorrendjét – közölte a Julien's amerikai online aukciósház. Kult--A Napszállta nyerte el a France Culture diákzsűrijének díját Cannes-banhttp://www.life.hu/kult/20190519-a-napszallta-nyerte-el-a-france-culture-diakzsurijenek-dijat-cannesban.htmlNemes Jeles László Napszállta című filmje nyerte el a France Culture francia kulturális közrádió diákzsűrijének díját, amelyet a 72. cannes-i fesztiválon adtak át vasárnap. KultOrigoDuncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztiválthttp://www.life.hu/kult/20190519-eurovizios-dalfesztival-hollandia-gyozott.htmlHollandia színeiben Duncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Tel-Avivban. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.