Tankcsapda: "Nem fogunk most vért inni"

Forrás: Origo/Beliczay László -
EFOTT 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30. születésnapját ünnepelte a 44. EFOTT Fesztiválon a Tankcsapda zenekar. A rockbanda a Life.hu-nak kulisszatitkokat árult el a hamarosan megjelenő nagylemezükről és az új klipjükről, de a legutóbb megjelent könyvükről is elmondták, milyen visszajelzéseket kapnak. Lukács Laci arról is beszélt, miért is fontos ünnepelniük, és bár tiltva van számára a repülőből kiugrás, milyen extremitás veszi őket körbe mostanában.

Az eső miatt szakadt félbe a Madách Színház előadása Szegedenhttp://www.life.hu/kult/20190715-eso-miatt-szakadt-felbe-a-madach-szinhaz-eloadasa-szegeden-szombaton.htmlKözbeszólt az időjárás: a Madách Színház Szerelmes Shakespeare című előadását a vége előtt 8 perccel abba kellett hagyni szombaton a Szegedi Szabadtéri Színpadon. Kult--Holtan találták otthonában Stephanie Niznik színésznőthttp://www.life.hu/kult/20190714-holtan-talaltak-otthonaban-stephanie-niznik-szinesznore-52-eves-volt.htmlA Variety közölte, hogy 52 évesen meghalt kaliforniai otthonában Stephanie Niznik színésznő. A halál okát egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy Niznik bármiféle betegségben szenvedett volna. KultOrigoExkluzív interjút adott LP: ezért szereti Magyarországothttp://www.life.hu/kult/20190630-exkluziv-interjut-adott-lp-ezert-szereti-magyarorszagot.htmlA világ egyik legsikeresebb zeneszerzője, LP a Volt Fesztiválon lépett fel, ahol egy exkluzív interjút is adott a Life.hu-nak. Elmondta, miért olyan kedves emlék számára Magyarország, mint ahogy azt is megtudhatjuk, mit gondolt, amikor Rihannával közösen dolgozhatott. KultOrigoMeghalt Franco Zeffirellihttp://www.life.hu/kult/20190615-meghalt-franco-zeffirelli-filmrendezo.htmlRómai otthonában elhunyt Franco Zeffirelli olasz rendező, a hírt a fia jelentette be. Kult--Elhunyt Radnai Annamária dramaturg, műfordítóhttp://www.life.hu/kult/20190629-elhunyt-radnai-annamaria-dramaturg-mufordito.htmlHosszan tartó betegség után, 55 éves korában pénteken meghalt Radnai Annamária Jászai Mari-díjas dramaturg, műfordító, egyetemi docens – tudatta a család, a Színház- és Filmművészeti Egyetem és a Katona József Színház az MTI-vel. KultOrigoIde költözik a VOLT Fesztivál 2019-benhttp://www.life.hu/kult/20190614-ide-koltozik-a-volt-fesztival-2019ben.htmlJúnius 25-én új helyszínen, a korábbi szomszédságában nyitja meg kapuit a 27. VOLT Fesztivál. Az új helyszín megújult környezetet és új színpadokat, programokat is jelent. A részetekről Fülöp Zoltán főszervező beszélt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.