Újra összeáll 2000-es évek egyik kedvenc lánybandája, a Sugababes

koncert turné Sugababes lemez Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spice Girls újraalakulása után újabb sikeres lánybandát üdvözölhetünk az újraéledők sorában. A 2000-es évek egyik kedvence, a Sugababes újra indul turnézni.

Mutya Buena, Keisha Buchanan és Siobhan Donaghy, azaz a Sugababes együttes újra turnézni indul. Így a Spice Girls után még egy közkedvelt, ám már feloszlott lánybanda járja majd a világot.

A Sugababes a 2000-es években volt igazán népszerű, állítólag azóta is nagyon jó barátnők. A Bors cikke szerint MKS néven már zenéltek együtt újra, ám most ragaszkodnak a régi névhez. Nemcsak a már ismert slágerekkel állnak majd színpadra, hanem vadiúj dalokkal is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The oringinal sugas ..... tha baddest love use @keishabuchanan @siobhandonaghy ❤

mutya buena (@official_mutyabuena) által megosztott bejegyzés,

A színpadon, előadás közben halt meg az indiai származású stand-up komikus, Manjunath Naiduhttp://www.life.hu/kult/20190722-a-szinpadon-eloadas-kozben-halt-meg-az-indiai-szarmazasu-stand-up-komikus-manjunath-naidu.htmlÉppen a családjáról beszélt, és arról, hogy mennyire szorong, amikor a színpadon összeesett Manjunath Naidu stand-upos. A 36 éves férfihoz mentőt hívtak, de nem tudták újjáéleszteni. KultOrigoCsűrös Karola: "Egyedül, vagyis Ádám nélkül létezni nagyon nehéz"http://www.life.hu/kult/20190722-csuros-karola-igy-gyaszolja-horvath-adamot.htmlA múlt héten kedden vettek végső búcsút Horváth Ádámtól, a Szomszédok atyjától. Özvegye, Csűrös Karola összetört, ráadásul most, hogy a temetés is lezajlott, a szervezés sem köti le az idejét. Azt mondja, egyelőre nem tud a férje holmijához nyúlni. KultOrigoRekordbevétellel kezdődött Az oroszlánkirály forgalmazása Amerikábanhttp://www.life.hu/kult/20190721-rekordbevetellel-kezdodott-az-oroszlankiraly-forgalmazasa-amerikaban-1.htmlRekordbevétellel kezdődött a Disney új animációja, Az oroszlánkirály forgalmazása Észak-Amerikában: a filmre 185 millió dollárért (54 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. KultOrigoMeghalt Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófushttp://www.life.hu/kult/20190719-meghalt-heller-agnes-szechenyi-dijas-filozofus.htmlKilencvenéves korában elhunyt Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus, akadémikus – közölte a Magyar Tudományos Akadémia pénteken az MTI-vel. Kult--Visszatér a Gossip Girl című sorozat a képernyőkrehttp://www.life.hu/kult/20190718-visszater-a-gossip-girl-cimu-sorozat-a-kepernyokre.htmlMagyarországon is nagy sikere volt a 2007 és 2012 között futó Gossip Girl, azaz A pletykafészek című sorozatnak. A készítők most a folytatás hírével álltak elő. Kult--Tizennégy érdekesség az új Oroszlánkirályrólhttp://www.life.hu/kult/20190717-erdekessegek-uj-disney-film-az-oroszlanykiraly.htmlTudtad, hogy hányan tértek vissza az eredeti film alkotói közül? Végül is élőszereplős vagy animált az új verzió? Kik a híresebb szinkronhangok az eredeti és a magyar változatban? Mindezt és még sok minden mást is megtudhatsz a cikkünkből Az oroszlánkirályról. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.