Visszatér a Gossip Girl című sorozat a képernyőkre

Forrás: WireImage/2011 Bobby Bank/Bobby Bank -
sorozat A pletykafészek Leighton Meester Gossip Girl Blake Lively
Magyarországon is nagy sikere volt a 2007 és 2012 között futó Gossip Girl, azaz A pletykafészek című sorozatnak. A készítők most a folytatás hírével álltak elő. 

Ki ne emlékezne a Blake Lively által alakított Serena van der Woodsen és a Leighton Meester megformálta Blair Waldorf cicaharcaira. A Gossip Girl, azaz A pletykafészek című sorozat készítői most nagy örömhírt jelentettek be a rajongóknak. A sorozat 10 vadonatúj 1 órás résszel tér majd vissza – írja a Variety.

Az HBO Maxon látható részek ismét az Upper East Side-on játszódnak, ám főszereplői nem a már jól megismertek lesznek. A cselekmény 8 évvel az eredeti után játszódik, arra pedig egyelőre nem tértek ki, hogy ez eredeti színészekből valaki felbukkan-e majd a képsorokon.

Sok rajongó várta már a sorozatot Forrás: WireImage/2011 Bobby Bank/Bobby Bank
Ubrankovics Júlia szerelemre lelt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ubrankovics-julia-szerelemre-lelt-amerikaban.htmlAmerikába utazott meditálni Ubrankovics Júlia színésznő. A kirándulás után színházi szerepet is kapott a tengeren túlon, majd a szerelem is rátalált. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó a sztárság árnyoldalairól vallott őszinténhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-molnar-aniko-a-sztarsag-arnyoldalairol-vallott-oszinten.htmlA ValóVilág után egycsapásra az egész ország megismerte Molnár Anikó nevét. A Nagy Ő után pedig még minkább celebnek számított. Azt mondja, időbe telt, mire meg tudott küzdeni a sztárság árnyoldalairól. TV + Sztárok--Balaton Sound 2019: interjú Alle Farbennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-balaton-sound-2019-interju-alle-farbennel.htmlA berlini DJ, Frans Zimmer, művésznevén Alle Farben gyakori vendég a magyar klubéletben. Legutóbb éppen Zamárdiban, a Balaton Soundon lépett fel, ahol egy rövid interjúra a Life.hu is elkaphatta. Megtudhattuk tőle többek közt azt is, ha már a neve "Minden szín", igaz-e, hogy színmániás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNehéz helyzetbe került Mészáros Árpád Zsolt éttermehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-nehez-helyzetbe-kerult-meszaros-arpad-zsolt-etterme.htmlBajban van Mészáros Árpád Zsolt étterme: egy felújítás miatt kevés a vendég. TV + Sztárok--Ejtette a bíróság Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ejtette-a-birosag-kevin-spacey-egyik-szexualis-zaklatasi-ugyet.htmlKevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon. TV + Sztárok--Ezúttal kebleit mutatta meg követőinek Demi Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ezuttal-kebleit-mutatta-meg-kovetoinek-demi-rose-modell.htmlBár a mosoly fontosságát hangsúlyozza, nem biztos, hogy Demi Rose követői a legutóbbi fotójá az arcát nézik meg először. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.