Elhunyt Krisztina holland hercegnő: 72 éves volt

halál gyász hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztina holland hercegnő 72 éves korában hunyt el – erősítette meg a holland királyi család a szomorú hírt.

Willem-Alexander király közösségi oldalán erősítette meg a szomorú hírt, miszerint Krisztina holland hercegnő 72 éves korában hunyt el. Halálát csontrák okozta.

Forrás: Shutterstock

„Nagyon szomorúak vagyunk, hogy testvérünk és nagynénink eltávozott. Krisztina különleges ember volt, hatalmas szívvel. A zene iránti szenvedélye és tehetsége sok embert érintett meg. Számos csodálatos emlékünk kötődik hozzá” – írták nyilvános üzenetben a királyi család rokonai, számolt be róla a Royalcentral.

Legyőzte a rák: 42 éves korában elhunyt a kétgyermekes színésznő


Elhunyt Boda-Szász Kriszta. A színművésznél korábban gyomorrákot diagnosztizáltak az orvosok.

Sziget 2019: így néz ki a Hajógyári-sziget télen és a fesztivál idejénhttp://www.life.hu/kult/20190816-sziget-2019-igy-nez-ki-a-hajogyari-sziget-telen-es-a-fesztival-idejen.htmlKülönleges élményben lehet része annak, aki nagy rajongója a Sziget Fesztiválnak, és a zenei rendezvényen kívül is kilátogat a Hajógyárira, hiszen nosztalgikus látványt biztosít a terület. Január 7-én, az országot borító legnagyobb havazás után kilátogattunk az Óbudai-szigetre, hogy megörökítsük, milyen a fesztivál különböző ikonikus területe, majd pontosan azoknál a kameraszögeknél fotóztunk a Sziget teltházas napján. KultOrigoSzuperhősök a múltban – Galériahttp://www.life.hu/kult/20190816-szuperhosok-a-multban.htmlKorábbi évszázadokba repíti vissza a modern kor szuperhőseit egy francia fotós. KultOrigoStrand 2019: ez az idei fesztivál két legfontosabb ügyehttp://www.life.hu/kult/20190816-jotekonysagi-akciok-a-strand-fesztivalon.htmlAugusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei Strand Fesztivál. A szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két ügyet is a zászlajukra tűztek: a hazai és világsztárok bevonásával segítik a rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülése érdekében a MédiaUnióval közös kampányt is szerveznek. Az idei Strand Fesztiválra százezernél is több vendéget várnak. Kult--Tizenöt érdekesség Tarantino nagy dobásáról, a Volt egyszer egy… Hollywoodrólhttp://www.life.hu/kult/20190811-quentin-tarantino-volt-egyszer-egy-hollywood-kulisszatitkok.htmlTudtad, hogy Tarantino eredetileg nem is filmként tekintett erre a történetre? Érdekel, hogy kitől kapott ékszereket Margot Robbie a forgatásra, vagy kinek volt ez az utolsó filmje, és kinek az utolsó előtti? A válaszokat és még sok érdekességet megtudhatsz alábbi gyűjtésünkből. Kult--Sziget 2019: ezt imádja Magyarországban a W&Whttp://www.life.hu/kult/20190813-sziget-2019-ezt-imadja-magyarorszagban-a-ww.htmlA W&W egy holland DJ producer páros, a világ 100 legjobb lemezlovasa közül évek óta a 14. helyet birtokolják. Nem először járnak Magyarországon, ezúttal a Szigetre érkeztek, ahol exkluzív interjút is adtak nekünk. KultOrigoElhunyt Orosz János képzőművészhttp://www.life.hu/kult/20190813-elhunyt-orosz-janos-kepzomuvesz.htmlÉletének 87. évében, augusztus 7-én elhunyt Orosz János festő, szobrász, grafikus. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.