8 világhírű paparazzó, akik elől menekülnek a sztárok

fotózás paparazzi szórakozás fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárokról készült vicces, megdöbbentő, pikáns vagy botrányos lesifotók az internetnek hála pillanatok alatt bejárják a világot. De ki áll a címlapsztorik mögött? Kíváncsi vagy a legnevesebb paparazzókra? Mi bemutatjuk őket!  

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoody színésznő! Nézd meg képgalériánkat!




Demi Moore-t Leonardo DiCapriót LourdestSean Conneryt


www.fdtimes.com
www.fdtimes.com


2. Tazio Secchiaroli

A szakma nagy öregje, az első római paparazzó 1998-ban hunyt el, de lesifotói halhatatlanná tették. Tazio Secchiaroli az 50-es években kezdett el sztárokat fotózni, legszívesebben Sophia Loren állt neki modellt, több-kevesebb ruhában, a munkakapcsolatból pedig évtizedes mély barátság alakult ki. Sőt, a legendás paparazzóról film is készült, Fellini a Dolce Vita fotósát Secchiaroliról mintázta. A Trevi-kútban meztelenül fürdő Anita Ekbergről készült kép a szakma királyává tette a sztárfényképészt. De nem lelkesedett ennyire mindenki a munkáiért, Walter Chiari színész például rátámadt az őt fotózó neves paparazzóra.

http://tempodascerejas.blogspot.com
http://tempodascerejas.blogspot.com



3. Ron Galella

Ron Galella legalább annyira híres sztárfotóiról, mint verekedéséről Marlon Brandóval. A paparazzónak ugyanis öt foga bánta, hogy nem hagyta abba a színész fényképezését, amikor ő megkérte rá. Ennek ellenére nem adta fel, hogy lekapja Brandót, de akkor már jégkorongos fejvédőben közelítette meg a sztárt. De az amerikai fotós "dolgozott" is, nemcsak szórakozott, Robert Redfordról, Muhammad Aliról, Madonnáról és Audrey Hepburnről is készített címlapfotókat. Kedvenc képét, ahogy ő nevezi, a Mona Lisáját, Jackie Kennedyről készítette.

www.rongalella.com
www.rongalella.com



Tipp! Botrányos és szexis divatfotók képgalériánkban! Katt ide!




Angelina Jolie-t és Brad PittetLady Diana



www.geelongadvertiser.com.au
www.geelongadvertiser.com.au



5. Fabrizio Corona

Nem minden paparazzó olyan, mint a többi, van, aki mindegyiknél rosszabb... Fabrizio Corona nemcsak híres paparazzó, hanem hírhedt is. Ő nemcsak követte, lefotózta és a címlapokra repítette a sztárokat, hanem állítólag olykor meg is zsarolta őket. Michelle Hunziker modell, Francesco Totti focista és Silvio Berlusconi miniszterelnök is a csapdájába került, de ugye aki másnak vermet ás, maga esik bele... Coronát ugyanis a megzsaroltak feljelentették, a bíróság elítélte bűncselekmények miatt, börtönbe, majd házi őrizetbe került vezekelni. De hogy tényleg megjavult-e...

http://it.wikipedia.org
http://it.wikipedia.org





6. Daniel Angeli

Az argentin paparazzó a szakma királya lehetne, ha létezne ez a rang. A fotós nemcsak lesből figyel a hírességekre, hanem az argentin és nemzetközi sajtószabadság egyik (radikális) szószólója is. A fényképész nyaranta az elegáns fürdőhelyeket járja, és mindig akad a horgára lencsevégre való híresség. Angeli leghíresebb képével 3 millió dollárt keresett, ugyanis lekapta Fergie-t, azaz Sarah Ferguson yorki hercegnét, amint egy udvarlója a lábát csókolgatja. A sztárok közül egyébként sokan kedvelik a fotóst, többen önként is a kamerája elé állnak vagy engedélyezik a kattintgatást, persze sokan nem...

http://franieblues.f.r.pic.centerblog.net
http://franieblues.f.r.pic.centerblog.net



7. Hans Paul

Az amerikai, de német származású fotós olyan szerencsés, hogy mindig a legtöbbet érő sztárokat tudja lefotózni. Hans Paul például 120 ezer dollárt kaszált, mert lefényképezte Julia Robertset és szépen gömbölyödő pocakját. Pierce Brosnan és újszülött fia, Paris képe pedig 50 ezer dollárral tette gazdagabbá. A fotós jelenleg Los Angelesben él és saját képügynökségét vezeti, amely azonban nemcsak paparazzófotókkal, hanem sztárok műtermi vagy munka közbeni fényképezésével is foglalkozik.

www.tz-online.de
www.tz-online.de

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!


8. Edward Quinn

Maria Callas Winston Churchill Liz Taylort, Brigitte Bardot-t és Grace Kellyt Pablo Picassóhoz Max Ernst-t, Alexander Caldert, David Hockneyt, Salvador DalítFrancis Bacont


www.edwardquinn.com
www.edwardquinn.com



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.